یکشنبه, 9 اردیبهشت 1403 2024,April

هشدار جدی درباره تزریق دز سوم واکسن کرونا

24 خرداد 1401
 هشدار جدی درباره تزریق دز سوم واکسن کرونا

به گزارش بانک اول سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توصیه کرد: افراد تا قبل از نیاز گسترده و اطلاع رسانی در این زمینه، به هیچ عنوان دز سوم واکسن کرونا را تزریق نکنند.

دکتر فاطمه نوروزیان شنبه شب با اعلام این خبر به رسانه‌ها با اشاره به اینکه بعضی افراد به دلیل مختلف برای تزریق دز سوم واکسن در سامانه ثبت نام کرده اند، افزود: اگر برای این افراد پیامکی هم ارسال شده است به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان مراجعه نکنند.

وی بیان داشت: دریافت دز سوم واکسن برای افرادی که فاصله تزریق ۲ دز دیگر آن‌ها کم است، علاوه بر اختلال در ایمنی شان موجب ایجاد عوارض می‌شوند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهارداشت: به جز کادر درمان که از تاریخ تزریق دز دوم واکسن شان ۶ ماه گذشته و مصوب شده که دز سوم را دریافت کنند، برای دیگر افراد نیازی به تزریق این دز نیست.

دکتر نوروزیان ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته با جانباختن پنج نفر دیگر از بیماران کرونایی در هرمزگان، شمار کل فوتی‌های به ۲هزار و ۳۳۳ نفر رسید.

وی گفت: جان باختگان شامل ۲ نفر مرد و سه نفر زن در بازه سنی ۴۳ تا ۸۵ سال از بندرعباس، جاسک، بندرلنگه و رودان بودند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یادآورشد: امروز با بستری شدن ۶۵ نفر دیگر شمار کل بستری‌های کرونا در استان به ۴۳۱ نفر رسید.

وی گفت: اکنون ۸۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۲۴ نفر از آن‌ها وخیم است/ایرنا

اخبار مرتبط
در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.
، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.
وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.
به‌طور معمول، محققان پزشکی برای اثبات چیزی انتظارها رو بالا می‌برند سپس در دستیابی به آن شکست می‌خورند. آنان اغلب به‌سرعت به این نکته اشاره می‌کنند که A منجر به B می‌شود در حالی‌که به‌راستی ثابت نکرده‌اند، فقط اینکه، ارتباط آماری قوی بین A و B وجود دارد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها