پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

برای نصب اپلیکیشن های بانکی نباید پولی به حساب دیگران واریز کرد

24 خرداد 1401
برای نصب اپلیکیشن های بانکی نباید پولی به حساب دیگران واریز کرد

به گزارش بانک اول سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا  درباره حذف نرم افزار‌های جعلی بانکی در گوگل پلی، اظهار کرد: خوشبختانه هموطنان ما در این باره آگاه شدند و برای این موضوع پرونده زیادی تشکیل نشده است و کمتر از ۷۰ پرونده در این باره تشکیل و در حال بررسی موارد هستیم.

وی افزود: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی نباید پولی به حساب دیگری واریز کرد، لذا در این مورد افراد برای نصب اپ‌های جعلی بانکی از کاربران واریز وجه را درخواست کرده بودند که در ادامه هموطنان با اشرافیت به موضوع متوجه جعلی بودن برنامه‌ها شدند.

وی  با بیان اینکه شرکت گوگل پلی در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که ۸ هزار اپلیکیشن جعلی وارد شرکت ما شده است، تصریح کرد: طراحان اپلیکیشن‌های جعلی بانک‌های ایرانی این نرم افزار‌ها را در بازار‌های داخلی به اشتراک نگذاشتند و اقدام به اشتراک گذاری این برنامه‌های جعلی در گوگل پلی کردند.

وی افزود: از آنجایی که گوگل پلی به مسائل داخلی اشرافیت چندانی ندارد، افراد اقدام به اشتراک گذاری این اپلیکیشن‌ها در آن کردند تا به راحتی کسی به برنامه آن‌ها شک نکند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه اشتراک گذاری اپلیکیشن‌های جعلی فقط مختص به بانک‌ها نیست، اظهار کرد: این نوع از بدافزار‌ها فقط در حوزه بانکی ایجاد نمی‌شوند، یک روز با عنوان اد کن، یک بار با همدم یاب، روز دیگر با عنوان ردیاب، ماهواره جیبی و دیگر عناوین اقدام به اشتراک گذاری اپلیکیشن‌های جعلی در گوگل پلی می‌کنند و این موارد فقط مختص به بانک‌های کشور نیست.

او افزود: از بانک‌های عامل کشور درخواست می‌کنم در حوزه امنیت کاربران و هشداردهی در خصوص ارائه خدمات مجازی خود فعال‌تر شوند.

سرهنگ پاشایی با اشاره به اینکه در آفت‌های دانلود اپلیکیشن‌های تلفن همراه این اتفاق می‌افتد، گفت: هموطنان برای دانلود و نصب اپلیکیشن‌های بانک‌ها باید به اپ استور و مارکت‌های داخلی یا سایت‌های بانک‌های داخلی مراجعه کنند، به هیچ عنوان در سرچ گوگل اقدام به دانلود اپلیکیشن‌های بانکی نکنند و عبارت‌های جست و جوی برنامه مورد نظر خود را دقیق و کامل وارد کنند.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها