جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

حقوق کارگران بعد از فوت کارفرما به چه صورت خواهد بود؟

24 خرداد 1401
 حقوق کارگران بعد از فوت کارفرما به چه صورت خواهد بود؟

به گزارش بانک اول به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، براساس دستور اداری صادر شده توسط «میرهاشم موسوی» مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، درخصوص ابلاغ به ورثه کارفرما و در اجرای بخشنامه جامع ابلاغ احکام و اوراق؛ در مواردی که مخاطب ابلاغ ورثه کارفرما و یا شرکای یک کارگاه باشند، ابلاغ به همه افراد مذکور در محل ابلاغ انجام می‌شود.

با این حال چنانچه در هر مرحله ورثه از میان خود یکی را به عنوان کارفرما معرفی نمایند، در این صورت از نظر قانونی شخص معرفی شده به عنوان کارفرما شناخته می‌شود و ابلاغ‌ها و مکاتبات بعدی به نام شخص مذکور انجام خواهد شد.

تا زمانی که شخص معینی به عنوان کارفرما معرفی نشود، همه وراث و شرکا کارفرما به شمار می‌روند و ابلاغ‌ها باید به همه آنان صورت پذیرد. ضمنا ملکی یا استیجاری بودن محل کارگاه تاثیری در موضوع ندارد.

در خصوص استمرار بهره‌مندی کارگران شاغل در کارگاه از حقوق قانونی نیز بدیهی است، فوت کارفرما اخلالی در حقوق کارگران ایجاد نمی‌کند. به بیان دیگر، بهره‌مندی از معافیت‌ها و حقوق قانونی، وابسته به وضعیت کارگاه است و با تعییر قهری یا قراردادی کارفرما، معافیت‌ها و حقوق قانونی از بین نمی‌رود. در همین راستا ماده ۱۲ قانون کار نیز به گونه‌ای این مطلب را تایید می‌کند که تغییر وضعیت حقوقی کارگاه ارتباطی به کارگران ندارد و کارفرمای جدید قائم مقام کارفرمای سابق خواهد بود.

در صورت صدور جواز کسب به نام یکی از ورثه با رضایت سایر شرکا، شخص اخیرالذکر به عنوان نماینده کارفرما شناخته شده و کلیه اوراق و احکام به نام ایشان صادر و ابلاغ می‌شود.

در صورت صدور مجوز فعالیت کارگاه (پروانه کسب) به نام احدی از وراث کارفرمای متوفی و احراز اشتغال و رابطه مزد و حقوق بگیری سایر وراث شاغل در کارگاه با رعایت بخشنامه ۱۹ جدید درآمد با کارفرمای جدید، دریافت لیست و حق‌بیمه مربوطه پس از احراز سایر شرایط مقرر در قانون و آئین نامه اجرایی ذیربط با اعمال معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی بلامانع خواهد بود.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها