دوشنبه, 17 اردیبهشت 1403 2024,May

چرا سن بازنشستگی افزایش یافت ؟

24 خرداد 1401
چرا سن بازنشستگی افزایش یافت ؟

به گزارش بانک اول علی اصغر عنابستانی نماینده مجلس در مورد جزئیات افزایش سن بازنشستگی گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در تبصره ۲۰ لایحه بودجه سال آینده به منظور پایدار سازی منابع صندوق‌های بازنشستگی چند تغییر مورد تاکید قرار گرفته است. بر این اساس حداقل و حداکثر بازنشستگی تمام استخدام شوندگان مرد و زن با هر میزان سابقه خدمت در صندوق سازمان تامین اجتماعی دو سال افزایش می‌یابد.

 

 

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس‌ شورای اسلامی افزود: به دو دلیل عمده افزایش سن بازنشستگی مطرح شده است؛ یکی چالش پیش روی صندوق‌های بازنشستگی و دیگری استفاده بهینه از نیروی کار فعال است؛ کشور ما یکی از جوان‌ترین کشورها در خصوص نیروی کار فعال است که متاسفانه از این فرصت به درستی استفاده نکرده است، حدود ۸۰ درصد جمعیت کشور معادل ۳۶ میلیون نفر در سن کار قرار دارند و باید از فرصت‌ها و توانمندی این افراد استفاده کنیم؛ به فرض مثال اگر بانویی در سن کم مشغول به کار در سازمان و نهادی شود طبق برخی از قواعد با ۲۰ الی ۲۵ سال می‌تواند بازنشسته شود به بیانی دیگر یک خانم در سن ۳۸ سالگی بازنشسته می‌شود و این سن در واقع حضور و بلوغ نیروی کار هر کشوری محسوب می‌شود و یا اگر مردی در سن ۵۰ سالگی بازنشسته شود باز نتوانستیم از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنیم.

عضوکمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: افزایش سن امید به زندگی در کشور نشان می‌دهد که ساختاری برای سرو سامان دادن جمعیت بازنشستگان وجود ندارد و باید در خصوص آن تجدید نظر کنیم، در بسیاری از کشورهای دنیا حداقل سن ارائه خدمات ۳۴ سال عنوان شده است یعنی فرد با ۳۴ سال وارد بازنشستگی می شود. در هیچ کشوری افراد زیر شصت سال بازنشسته نمی‌شوند اما در کشور ما چنین امری ممکن است.

رئیس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر افزایش ۲ سال به سن بازنشستگی ضرر محسوب نمی‌شود و شخص بازنشسته بر اساس سنواتش حقوق می‌گیرد. قانونی شدن این پیشنهاد برای ساختار کارمندی هم مناسب خواهد بود چرا که دو سال دیگر فرصت کار کردن پیدا می‌کنند.

 

اخبار مرتبط
رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.
بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.
درک این عادت‌ها اهمیت سواد مالی را روشن می‌کند و بینش‌های ارزشمندی را به هر کسی که به دنبال بهبود رفاه اقتصادی خود است ارائه می‌دهد.
كشورهای جديدی مانند كانادا، نيوزيلند، استراليا كه ۱۵۰ سال پيش وضعيت قابل توجهی نداشتند، اكنون كشورهایی توسعه‌يافته و ثروتمند هستند. تفاوت در رفتارهایی است كه در طول سال‌ها فرهنگ و دانش نام گرفته است. وقتی كه رفتارهای مردم كشورهای پيشرفته و ثروتمند را تحليل می‌كنيم، متوجه می‌شويم كه اكثريت غالب آنها از اصول زير در زندگی خود پيروی می‌كنند:

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
محمود حیدری
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام واقعا این رئیس کمیته اشتغال جدی این نظر راداده؟یا شوخی داره،خوب شدی گفت دوسال دیگه فرصت دارند کارکنند ما فکر می‌کردیم دوسال دیگه باید استراحت کنند،بنده خدا بیشتر تفکر کن متوجه تبعات افزایش سن باز نشستگی خواهید شد که جبران پذیر نخواهد بود

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها