به گزارش بانک اول بیش از سه ماه به پایان سال باقی مانده اما اغلب بانکها با کسری بودجه مواجه شدهاند. تقریبا در دو ماه پایانی سال بانکها به علت تغییر روال کاری خود روند وامدهی را تغییر میدهند.
طی سال جاری بخش عمدهای از بانکها با کسری نقدینگی روبهرو شدند. این کسری باعث شده تا بانکها جلوی پرداخت وامهای خود را بگیرند. درحال حاضر اغلب بانکهای کشور درخواست وام جدید را ثبت نمیکنند.
بانک آینده: تنها چند شعبه این بانک به مشتریان قدیمی و باسابقه خود وام میدهند. آنگونه که اپراتور بانک آینده میگوید: بانک آینده نقدینگی بسیار کمی برای پرداخت وام دارد، حتی کارکنان بانک نیز نمیتوانند وام بگیرند.
بانک ملی: بانک ملی با کسری بودجه مواجه است و نمیتواند هیچگونه پرداختی وامی داشته باشد. از سوی دیگر خواستهای زیادی برای وام داریم و در مقابل جذب نقدینگی بانک ما تا حد بسیار زیادی کاهش یافته است.
کارآفرین: این بانک درحال حاضر توانایی پرداخت وام ندارد به متقاضیان وعده سه ماه آینده را میدهد. به گفته اپراتوار این بانک دریافت وام طی ماههای آینده شرایط خاص دارد و نمیتوان به راحتی آن را دریافت کرد.
اپراتور بانک مسکن در خصوص پرداخت وام میگوید: با شروع آبان ماه در پرداختی وامها به مشکل برخوردیم. باتوجه به وضعیت پیش آمده احتمالا بانک مسکن تا پایان سال پرداختی جدیدی برای وام نداشته باشد.
تجارت: همانند بانکهای دیگر پرداختی وام جدید ندارد و تنها به پرداختیهای گذشته خود پایبند است.
به گفته اپراتوار بانک سامان پرداختی وامهای دوماه اخیر به راحتی انجام میشود. طی ۱۲ روز گذشته بانک هیچ درخواست جدیدی را برای دریاقت وام ثبت نکرده و احتمالا رویه بانک تا پایان سال همینگونه است.
بانک گردشگری: بانک نقدینگی چندانی برای وام ندارد. بودجه باقی مانده برای وام متعلق به مشتریان قدیمی و باسابقه است و برای تقاضای مشتریان جدید و کم سابقه نقدینگی دردسترس نیست.
شهر: درحال حاضر توانایی چندانی برای پرداخت وام به متقاضیان ندارد. به گفته اپراتور بانک شهر درخواست یک ماه اخیر وام به مرحله پرداخت میرسد اما تا پایان سال میزان پرداختیهای وام به شکل غیرقبولی کاهش پیدا میکند.
اغلب بانکها با کسری منابع مواجه شدهاند، به همین دلیل پرداختی وامهای خود را تا پایان سال کاهش دادهاند. درمقابل با افزایش میزان سود سپرده سعی در جذب نقدینگی بیشتری دارند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید