به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: داروخانهها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری و سایر مراکز پاراکلینیک حق دریافت وجه اضافه و یا عدمپذیرش بیمارن به بهانه قطعی سیستم و یا موارد مشابه را ندارند.
بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر شهرام غفاری اظهار داشت: از اول دی استفاده از سامانه نسخه الکترونیک برای پزشکان و مراکز درمانی ضروری است و البته پیشبینیهای لازم برای پذیرش نسخههای کاغذی در شرایط قطعی برق و اینترنت و یا حوادث غیرمترقبه انجام شده است.
وی افزود: نسخههای مربوط به قبل از اول دی نیز که به صورت کاغذی نوشته شدهاند و بعد از اول دی به داروخانهها و مراکز پاراکلینیک ارائه میشوند، قابل پذیرش هستند و نیازی به مراجعه مجدد بیمار برای تبدیل به نسخه الکترونیک نیست.
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی حداکثر 20 درصد از نسخ پزشکان طرف قرارداد را با تشخیص مدیران درمان استانها در شرایط ضروری همچون زمان قطعی برق و اینترنت به صورت کاغذی میپذیرد.
غفاری تأکید کرد: تغییراتی که از اول دی در فرآیند نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک ایجاد شده است به هیچ عنوان باعث محدودیت در خدمت رسانی به مردم نمیشود و عدم پذیرش نسخ و یا مطالبه وجه مازاد به هیچ عنوان مجاز نبوده و حتی قابل پیگیری از طریق مراجع قانونی است.
وی ادامه داد: مبنای محاسبه و تشخیص 20 درصد نسخ کاغذی پزشکان طرف قرارداد واحدهای تخصصی مستقر در مدیریت درمان تأمین اجتماعی استانها هستند و پرداخت سهم تأمین اجتماعی از هزینه ویزیت پزشکان طرف قرارداد از اول دی براساس حداقل 80 درصد نسخ الکترونیک خواهد بود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی از روند اجرا و پیشرفت طرح نسخه الکترونیک اظهار رضایت کرد و گفت: از اول ماه گام دیگری را برای پیشبرد این برنامه ملی برداشتهایم و روند رو به پیشرفت برنامه نسخه الکترونیک با کمترین اشکالات در حال انجام است.
غفاری از همکاری تمامی مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی بابت تلاش و همراهی که در پیشبرد طرح ملی نسخه الکترونیک دارند، قدردانی کرد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید