به گزارش بانک اول بنا براعلام وزارت راه وشهرسازی آن دسته از مالکانی که قصد دارند اقدام به احداث مسکن بر روی زمینهای خود به قصد سکونت کنند، تسهیلات نهضت ملی مسکن پرداخت میشود. این گروه از مالکان برای دریافت این تسهیلات نیازی به خرید اوراق یا سپردهگذاری در بانک نخواهند داشت و میتوانند متناسب با دستورالعمل تعریف شده در این زمینه اقدام به دریافت تسهیلات کنند.
پروژههای این گروه از افراد متقاضی تحت عنوان پروژههای ساخت مسکن خودمالکی در قالب طرح نهضت ملی مسکن ودر راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن، مشمول دریافت این تسهیلات ویژه خواهد شد.
این تسهیلات متناسب با پیشرفت فیزیکی واحدهای مسکونی به مالکان سازنده پرداخت میشود و شامل تمام شهرهای کشور میشود.
آن طور که وزارت راه وشهرسازی اعلام کرده است برای ثبت نام خودمالکان هیچ محدودیتی وجود ندارد و همه شهرهای کشور و همه روستاها برای این دسته از متقاضیان باز است. هرکسی با هر تعدادی که در مجوزش درج شده امکان ثبتنام و اخذ تسهیلات خودمالکی را دارد.
این گروه از افراد که قصد ساخت مسکن شخصیساز دارند میتوانند مانند سازندگان حرفهای مسکن با ثبت نام در سامانه نهضت ملی و ارائه درخواست برای دریافت این تسهیلات اقدام کنند.
بر این اساس، سازندههای مسکن خودمالکی در همه شهرهای کشور میتوانند مانند سایر متقاضیان وسازندهها از سقف تعیینشده برای تسهیلات ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال که در شهر تهران ۴۵۰ میلیون تومان، کلانشهرهای بیش از یک میلیون نفر جمعیت ۴۰۰ میلیون تومان، مراکز استانها ۳۵۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۳۰۰ میلیون تومان است استفاده کنند. همچنین متقاضیان در روستاها هم تا ۲۵۰ میلیون تومان امکان استفاده از تسهیلات خودمالکی را دارند.
از هماکنون نیز این امکان برای دارندگان زمین وسازندگانی که قصد دارند بر روی زمینهای خود در قالب پروژههای خودمالکی اقدام به ساخت مسکن کنند، فراهم شده است تا با ثبت نام در سامانه نهضت ملی مسکن و ارائه مدارک خود، با انتخاب بانک به شعب معرفی شوند و نسبت به تکمیل اطلاعات در شعب بانک اقدام کنند. مهمترین مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و ارائه درخواست، شامل اسناد مالکیت و پروانه ساختمان است که بر اساس آن تسهیلات بانکی به این دسته از خودمالکان پرداخت میشود.
بنا بر اعلام وزارت راه وشهرسازی، تسهیلاتی که در قالب نهضت ملی مسکن به خودمالکان پرداخت میشود نیازی به خرید اوراق یا سپرده گذاری ندارد. مطابق با دستورالعمل پرداخت تسهیلات ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، این تسهیلات در چهارمرحله و توسط بانک عامل به خودمالکان پرداخت میشود.
بر این اساس، در مرحله پیکنی و فوندانسیون ۱۰ درصد، مرحله اسکلت و سقف ۴۰ درصد، سفتکاری ۲۵ درصد و مرحله نازک کاری نیز ۲۵ درصد تسهیلات به متقاضیان پرداخت میشود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید