پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

پلیس راهور: جریمه های رانندگی را با اپلیکیشن نپردازید!

24 خرداد 1401
پلیس راهور: جریمه های رانندگی را با اپلیکیشن نپردازید!

به گزارش بانک اول هادیانفر در خصوص دیون دولت گفت: در سال ۹۹، ۷۱ درصد جرایم وصول شده و در سال ۱۴۰۰، ۷۸ درصد آن وصول شده و ۷ درصد بیشتر از سال ۹۹، وصولی داشتیم.

وی همچنین افزود: هیچ یک از این جرائم به پلیس تحویل نمی‌شود و تمامش به خزانه دولت واریز می‌شود.

رئیس پلیس راهور کشور بیان کرد: یک میلیون و ۳۷۰ هزار خودرو داریم که جرایم بالای یک میلیون دارند و ۳ بار به آنها پیامک داده شده است که زودتر جرایم را پرداخت کنند. این خودروها در صورت عدم پرداخت جریمه توقیف خواهند شد.

وی اضافه کرد: برای کسانی که دارای خودرو و موتورسیکلت هستند و تخلف می‌کنند، دو مرحله پیامک داده می‌شود، پیامک اول این است که تخلفی از شما رویت شده و درحال بررسی است و شناسه پرداخت ندارد اگر تخلف تایید شود، پیامک دوم ارسال می‌شود که شناسه پرداخت دارد.

سردار هادیانفر گفت: توصیه می‌کنیم از طریق اپلیکیشن‌هایی مثل «قبضی نو» جرایم را پرداخت نکنند. این اپلیکیشن‌ها مورد تایید ما نیستند. توصیه ما برای پرداخت جرایم، بانک‌های کشور، راهور ۱۲۰ و خودپردازهاست.

 

رئیس پلیس راهبر با اشاره به اینکه تردد در جاده‌های کشور نسبت به سال گذشته، 99 درصد افزایش یافته است، گفت: سرعت غیرمجاز ۳۵ درصد افزایش داشته، سبقت غیرمجاز ۱۴ درصد کاهش داشته است و عدم رعایت فاصله طولی یکی از مشکلات اصلی است چراکه باعث افزایش تصادفات زنجیره ای شده و ۲۱ درصد افزایش داشته است.

۱۱ هزار و ۷۷۴ فوتی در سال ۹۹ داشتیم که در سال ۱۴۰۰ به ۱۳ هزار و ۱۵۴ نفر افزایش پیدا کرده است و این روند خوبی نیست، البته فوتی ها در سال ۱۴۰۰، نسبت به سال ۹۸ بدون کرونا ۴ درصد کاهش دارد اما به دلیل اینکه تردد در سال ۹۹ کاهش یافته، فوتی ها نیز بیشتر است.

وی با بیان اینکه بیشترین تصادفات مربوط به سواری‌ها و موتورسیکلت سوارها است، افزود: سالانه ۳۰۱ هزار نفر در تصادفات مجروح، معلول و مصدوم شده است. در سال ۱۴۰۰، این عدد به ۲۴۸ هزار نفر رسیده است.

سردار هادیانفر گفت: بیش از ۳۸ درصد تصادفات به دلیل عدم توجه راننده به جلو و عدم رعایت فاصله طولی است، یعنی بیشتر رانندگان با تلفن همراه کار کرده و یا توجهی به جلو ندارند.

رئیس پلیس راهور ادامه داد: ۳۲ درصد جانباختگان تصادفات، سرنشینان است که عمدتا به دلیل نبستن کمربند ایمنی است.

وی تصریح کرد: ۵۱ درصد جانباختگان ناشی از تصادفات در صحنه فوت می کنند، ۶ درصد حین انتقال و ۴۳ درصد در مراکز درمانی جان خود را از دست می دهند.

سردار هادیانفر گفت: ۲۷ درصد تصادفات در بحث واژگونی است که در ۸۵ درصد آن در جاده‌ها، ۱۵ درصد در شهرها و ۶۰ درصد آن در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین افزایش جانباختگان در شهریور و مهرماه داشتیم، ادامه داد: هزار و ۵۰۲ نفر یعنی ۱۷ درصد از کسانی که در جاده ها و شهرها براثر تصادف جان خود را از دست دادند، در ۳ هزار و ۷۰۰ نقطه حادثه خیز جان باختند.۸۰ درصد راه های اصلی و فرعی دو طرفه است و کشته ها در این راه ها رخ می دهد پس باید مسیر جاده ها جدا شوند./برنا

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها