پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۲۵ روز تا اجرای صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار

24 خرداد 1401
 ۲۵ روز تا اجرای صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار

به گزارش بانک اول بر اساس مصوبه هیئت مقررات زدایی و تسهیل مجوز‌های کسب و کار و دستور وزیر اقتصاد همه دستگاه‌های مرجع صدور مجوز‌های کسب و کار از ۱۸ اسفند باید صدور مجوز‌ها را به صورت غیرحضوری و الکترونیکی انجام دهند.

بر این اساس همه مراجع صدور مجوز کسب و کار و دستگاه‌ها باید مدارک مورد نیاز کسب و کار‌ها را در سامانه ملی مجوز‌های کشور (g۴b.ir) بار گذاری کنند.

 

طبق ماده ۷ قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌هایی که مجوز صادر می‌کنند باید مدارک و شرایط صدور مجوز را در درگاه ملی و تخصصی خود بگذارند و مردم به صورت الکترونیکی مدارک را ارسال و سپس مجوز را دریافت کنند.

تکلیف قانونی دستگاه‌های اجرایی درباره مجوز‌های کسب وکار
(چکیده احکام ماده ۷ قانون اصل ۴۴ اصلاحی بهمن ۹۹)

۱. شرایط و مدارک، زمان، مرجع و هزینه صدور مجوز همه کسب وکار‌ها باید صریح و شفاف شود و در "درگاه ملی مجوزها" (متعلق به وزارت اقتصاد) در معرض دید عموم قرارگیرد.
۲. هر صادرکننده مجوز کسب وکار، باید شرایط و مدارک، زمان و هزینه صدور مجوز کسب وکارهایش را عینا مطابق آنچه درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده، در درگاه تخصصی مجوز‌های خود قراردهد.
۳. هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد برای صدور مجوز، از متقاضیان ثبت نام کند بلکه باید از متقاضیان ثبت نام و ارجاع شده از درگاه ملی مجوزها، مدارک مصرح در درگاه ملی را دریافت و برای آن‌ها مجوز صادرکند.
۴. هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد برای صدور مجوز، از متقاضیان پوشه و مدرک کاغذی دریافت کند دریافت مدارک و صدور مجوز باید بصورت الکترونیکی و غیرحضوری صادرکند.
۵. هر مجوز کسب وکار باید بر اساس دستورالعمل وزارت اقتصاد و بصورت کاملا الکترونیکی و غیرحضوری صادر و واجد یک شناسه یکتا باشد.
۶. گرفتن استعلام از سایر دستگاه‌ها به عهده دستگاه اصلی صادرکننده مجوز است. دستگاه صادرکننده هر مجوز باید مدارک لازم برای اخذ هر استعلام را مانند مدارک دیگر مدارک لازم در درگاه تخصصی خود از متقاضی دریافت و مجوز را در زمان معین (شامل زمان اخذ استعلامها) صادرکند.
۷. وزارت اقتصاد باید شرایط و مدارک صدور مجوز همه کسب وکار‌ها را به حدی شفاف و سهل کند که حتی المقدور شروع کسب وکار ثبت محور شود و مجوز‌های کسب وکار‌ها آنی صادرشود.
۹. از ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ افعال زیر توسط دستگاه‌های اجرایی جرم است و مجازات (زندان) دارد:

 

-دریافت فیزیکی مدارک از متقاضیان مجوز کسب وکار
-تحویل اوراق به متقاضی مجوز برای گرفتن پاسخ استعلام از دیگر دستگاه‌ها (آب، برق و...)
-اعلام یا تعیین شرطی برای صدور مجوز که در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت نشده
- اخذ مدرک و هزینه از متقاضی کسب وکار اضافه بر آنچه در درگاه ملی ثبت شده
-صادرنکردن مجوز طی مدت معین شده در درگاه ملی مجوز‌های کسب وکار
-ثبت نام از متقاضی مجوز در درگاه تخصصی برای صدور مجوز کسب وکار

صداوسیما

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها