جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

سوءاستفاده جدید کلاهبرداران از نام یک سامانه برای خالی کردن حساب مردم

24 خرداد 1401
سوءاستفاده جدید کلاهبرداران از نام یک سامانه برای خالی کردن حساب مردم

به گزارش بانک اول سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به رو آوردن مجرمان سایبری به شیوه و شگردی جدید، در این رابطه اظهار کرد: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در پلیس فتا و گزارش‌های دریافتی توسط هموطنان گرامی مشخص شد این بار مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حساب‌های مالی هموطنان مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درج شده در پیامک، پس از هک گوشی تلفن‌ همراه فریب‌خوردگان و هدایت به صفحات جعلی پرداخت موسوم به "فیشینگ" نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان اقدام می‌کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا در تشریح شگرد این کلاهبرداران بیان کرد: ترفند این مجرمان سایبری دقیقاً شبیه ترفند ابلاغیه‌های قضائی سامانه ثنا بوده و با توجه به آگاهی هموطنان نسبت به کلاهبرداری با عنوان سامانه ثنا مجرمان سایبری در اقدامی جدید به قصد سوء استفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند.

وی ادامه داد: عموم مردم باید ضمن حفظ هوشیاری نسبت به شگرد این افراد کلاهبردار همواره این آگاهی را داشته باشند که تمام ابلاغیات و اطلاع‌رسانی درباره بهره‌مندی از خدمات دولتی از طریق شماره تلفن‌های پوششی صورت خواهد گرفت و هیچ سازمان و نهاد دولتی از طریق شماره تلفن‌های شخصی با اپراتور‌های مختلف تلفن‌ همراه برای برقراری ارتباط با کاربران خود اقدام نخواهد کرد.

این مقام انتظامی یادآور شد: با توجه به وجود آمار و اطلاعات دهک‌های مختلف جمعیتی که در اختیار سازمان‌های مربوطه برای واریز سود سهام عدالت قرار دارد، هیچگونه نیازی به ثبت‌نام یا درج اطلاعات در سایر سامانه‌ها نیست.

پاشایی از بازداشت 6 مجرم سایبری در این رابطه خبر داد و گفت: اقدام علیه سایر مرتکبان در جریان است و به هیچ عنوان شهروندان نباید فریب این ترفند مجرمان کلاهبرداران سایبری را بخورند.

معاون اجتماعی پلیس فتا از تمام سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و غیردولتی خواست حین اجرای طرح‌های کلی یا هرگونه فعالیت عام المنفعه، راه‌های دقیق دسترسی به خدمات تعیین شده را در ابتدا برای هموطنان از طریق رسانه ملی و سایر راه‌های ارتباطی تشریح کنند چرا که یکی از دلایل اصلی فریب هموطنان ناشی از عدم آگاهی از نحوه کلاهبرداری از خدمات تعیین شده بوده و تمام نهاد‌ها، دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان دولتی نیز باید سهم بسزایی در آگاهی بخشی به هموطنان ایفا کنند./تسنیم

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها