جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

فعالان مناطق آزاد دو بار مالیات بر ارزش افزوده می‌پردازند

24 خرداد 1401
فعالان مناطق آزاد دو بار مالیات بر ارزش افزوده می‌پردازند

به گزارش بانک اول آقای سعید محمد گفت: باید ارزش افزوده پرداخت کنند و همچنین بعد از تولید در منطقه برای بازگرداندن آن به سرزمین اصلی نیز دوباره باید مالیات ارزش افزوده پرداخت کند. رئیس سازمان امور مالیاتی نیز خود اعلام کرده توان اجرایی این قانون را به علت ابهام زیاد ندارد.

مناطق آزاد سکوی واردات نیستند و ۱.۲ درصد از واردات به وسیله مناطق آزاد صورت می گیرد که مقدار آن ۲۰۰ میلیون دلار بوده، همچنین ۷ درصد قاچاق از مناطق آزاد شکل می گیرد. ۲۵۰۰ واحد صنعتی در داخل مناطق آزاد وجود دارد که از این ۲۵۰۰ واحد sme ها اثر بخشی دارند.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد می گوید: در کشوری مانند ترکیه ده ها واحد تصمیم گیر وجود ندارد و همه تصمیم گیری ها به والی منطقه واگذار می شود. اگر قوانین خلق الساعه توسط دستگاه ها ابلاغ شود دیگر مناطق آزاد، آزاد نیستند، بنابراین نظام باید در رابطه با منطقه آزاد تصمیم بگیرد.

رئیس اتاق ایران گفت: سازمان مناطق آزاد در رفع تحریم ها نقش دارد و کشورهای در حال توسعه بدون استثنا از مناطق آزاد برای تقویت صادرات استفاده کردند. مقایسه عملکرد مناطق کشورهای موفق مانند چین، بیانگر عملکرد ضعیف این مناطق در کشور ما است و هدف ایجاد این مناطق، آزاد سازی تجاری برای کشورهایی است که توان رقابت پذیری ندارند.

به گفته شافعی کارکرد از احداث مناطق آزاد بهبود بهره بری و افزایش رقابت پذیری، ارتقای سطح فناوری و جذب دانش برای تولید صنعتی است./باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها