جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

توضیح پلیس درباره ارسال پیامک هشدارآمیز به برخی رانندگان و مالکان خودرو

24 خرداد 1401
توضیح پلیس درباره ارسال پیامک هشدارآمیز به برخی رانندگان و مالکان خودرو

به گزارش بانک اول در روزهای اخیر پیامکی برای برخی از رانندگان ارسال شده که در آن پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با درج شماره پلاک، مالکان وسایل نقلیه را مخاطب قرار داده و اعلام کرده که « برابر بررسی سوابق رانندگی، شما دارای تخلف حادثه ساز در سال ۱۴۰۰ و جزء رانندگان پر خطر محسوب و تحت رصد پلیس راهور هستید لذا توصیه می‌گردد نسبت به رعایت دقیق و کامل مقررات راهنمایی و رانندگی برای پیشگیری از هر گونه حادثه رانندگی، اهتمام ورزید.» پیامکی که موجب نگرانی برخی از رانندگان نیز شده است.

در همین راستا، خبرنگار ایسنا، موضوع را از سرهنگ عین الله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی کشور پیگیری کرد. جهانی در همین زمینه گفت: رانندگان نباید هیچ نگرانی بابت این پیامک داشته باشند. در واقع این پیامک برای آن دسته از افرادی صادر شده که در طول سال گذشته دست کم یک تخلف رانندگی حادثه ساز را مرتکب شده‌اند و با توجه به اینکه سوابق پلاک آنان در سامانه پلیس راهور وجود دارد، این پیامک به منظور هشدار به آنان ارسال شده است.

 

 

جهانی با تاکید بر اینکه این پیامک به معنی توقیف یا جریمه وسیله نقلیه نیست، گفت: همانطور که گفتم برابر ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، حدود ۲۰ تخلف شامل سرعت غیرمجاز، حرکت خلاف جهت، دور زدن در محل ممنوع، عبور از چراغ قرمز، عدم رعایت مقررات حمل بار، دنده عقب در بزرگراه، حرکت مارپیچ و ... جزو تخلفات پرخطر محسوب می شود. از این رو رانندگانی این پیامک را دریافت کرده‌اند که در طول سال ۱۴۰۰ دستکم یکی از این تخلفات ۲۰ گانه را مرتکب شده باشند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافی پلیس راهنمایی و رانندگی ادامه داد: البته پلیس بر این رانندگان و همچنین دیگر رانندگان نظارت خواهد داشت و ما علاوه بر نیروی انسانی و ماموران مستقر با استفاده از دوربین های کنترل جاده‌ای، سامانه های هوشمند و ... بر رفتار ترافیکی تمام رانندگان نظارت خواهیم کرد و همانطور که قبلا هم اعلام شده با تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

وی افزود: اما بار دیگر تکرار می کنم که این یک پیامک هشدارآمیز و توصیه‌ای به رانندگان بوده و ارسال آن به معنی توقیف یا جریمه خودرو نیست اما طبیعی است که اگر رانندگان در طول سفر مرتکب تخلفی شوند، با آن برخورد خواهد شد.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها