پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

شرط عجیب برای بازگشایی دانشگاه ها

24 خرداد 1401
شرط عجیب برای بازگشایی دانشگاه ها

به گزارش بانک اول آموزش دانشگاه‌ها از روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ طبق اطلاعیه‌ای که اعلام شد در همه مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار می‌شود.

با توجه به برگزاری حضوری آموزش در دانشگاه‌ها، شرط حضور دانشجویان چیست؟

 

سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: آموزش دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران از روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ طبق اطلاعیه‌ای که هفته آخر اسفند برای دانشجویان و استادان اعلام کردیم در همه مقاطع تحصیلی کاملا به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برای عملیاتی شدن چنین تصمیمی باید بسترها و زیرساخت‌های لازم فراهم می‌شد که این کار انجام شد.

مقیمی با بیان اینکه یکی از مسائل اساسی که باید پیگیری می‌کردیم بحث خوابگاه‌ها بود، افزود: بر اساس اطلاعیه‌ای که اعلام کردیم نام نویسی خوابگاه‌ها از سوم فروردین آغاز و تا ۱۱ فروردین ادامه پیدا خواهد کرد و اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها از ۱۳ فروردین انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران حدود ۱۵ هزار دانشجوی خوابگاهی دارد، اضافه کرد: دانشگاه تهران علاوه بر شهر تهران در شهرهای مختلف از جمله کرج، قم، پردیس، فارابی و ورامین، مجموعه دانشکده‌های ابوریحان در کاسپین در شمال کشور و فومن، دانشجو دارد.

رئیس دانشگاه تهران، تزریق دو دز واکسن را از شرایط نام نویسی دانشجویان در خوابگاه‌ها بیان کرد و گفت: بر اساس آمارها متاسفانه حدود ۸ درصد دانشجویان یعنی حدود ۱۲۰۰ نفر، کمتر از دو دز واکسن کرونا را دریافت کردند؛ حدود ۴ درصد اصلا واکسن نزدند و ۴ درصد فقط یک دز واکسن را دریافت کردند بنابراین از پذیرش این دانشجویان که متقاضی خوابگاه هم هستند معذوریم.

مقیمی ادامه داد: مرکز بهداشت دانشگاه تهران تمهیداتی را اندیشیده است و برای دانشجویانی که واکسن کرونا را دریافت نکردند واکسن را تزریق می‌کند.

وی افزود: آمادگی داریم بلافاصله دز دوم واکسن را به کسانی که یک دز واکسن را دریافت کردند تزریق کنیم و آن‌ها را پذیرش کنیم، اما امکان پذیرش دانشجویانی که اصلا واکسن نزدند در این ترم وجود ندارد.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: حفظ سلامت دانشجویان و استادان مهم‌ترین اولویت دانشگاه است.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها