جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

هشدار قوه قضائیه به شهروندان درباره پیامک‌های سامانه همتا

24 خرداد 1401
هشدار قوه قضائیه به شهروندان درباره پیامک‌های سامانه همتا

به گزارش بانک اول معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در تازه‌ترین پیامک از سری پیامک‌های هشداری به شهروندان اعلام کرد: «پیامک‌های مربوط به سامانه همتا (طرح رجیستری تلفن همراه) فقط با سرشماره HAMTA ارسال می‌شود. سایر پیامک‌ها، جعلی و با هدف سوءاستفاده از اطلاعات بانکی شماست. به هیچ وجه وارد لینک‌های ارسال شده جعلی نشوید».

بنا بر این گزارش، اگر با پیامکی به اسم سامانه همتا مواجه شدید که برای جلوگیری از قطع شدن گوشی از شما درخواست پول کرد، لازم است بدانید سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir است و این سامانه هم برای انجام فرآیندهای خود وجهی دریافت نمی‌کند.

پیش از این، رئیس پلیس فتا البرز به کاربران هشدار داده بود که در خصوص کلاهبرداری‌ اینترنتی و پیامکی تحت عنوان «رجیستری تلفن همراه » دقت بیشتری داشته باشند.

سرهنگ جلیلیان در این رابطه گفته بود: شیوه  کلاهبرداری این مجرمان با هک حساب‌های کاربری ارسال پیامک انبوه یا با استفاده از شماره‌های همراه شخصی است و  پیامی با عنوان تلفن شما رجیستری نشده به‌زودی شبکه آن قطع می‌شود کاربر را به یک سایت جعلی با مشخصات ظاهری سامانه همتا هدایت می‌کند و در یک فرایند مجرمانه ضمن سرقت اطلاعات هویتی ، اطلاعات حساب وی را مورد دستبرد قرار می دهند.

طرح رجیستری یا شناسنامه‌دار کردن تجهیزات سیم‌کارت‌خور، از ابتدا به‌عنوان راهی برای مبارزه با قاچاق مطرح شد. با اجرای این طرح، یکی از اقداماتی که لازم است قبل از خرید تلفن همراه توسط شخص خریدار انجام شود، استعلام اصالت تلفن همراه است. استعلام اصالت تلفن همراه به‌منظور بررسی قانونی بودن، نو یا دست دوم بودن، مشخصات فنی دستگاه، اطلاعات نشان‌تجاری، مدل، شرکت گارانتی‌کننده و نظایر آن انجام می‌شود.

مشتریان می‌توانند قبل از خرید تلفن همراه، با پیامک‌ کردن شناسه ۱۵ رقمی IMEI (که روی جعبه تلفن همراه درج شده است) به شماره ۷۷۷۷، اصالت تلفن همراه را استعلام کنند. به طور کلی انجام فرآیند استعلام اصالت از طریق درگاه‌های ارتباطی سامانه همتا امکان‌پذیر است که این درگاه‌ها شامل سامانه پیامکی ۷۷۷۷، کد دستوری #۷۷۷۷*، اپلیکیشن همتا و وب‌سایت اینترنتی همتا به نشانی hamta.ntsw.ir می‌شود./ایسنا

 

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها