به گزارش بانک اول به نقل از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ؛ خیرالله خادمی اظهار داشت: جلسه هماهنگی الکترونیکی شدن عوارض آزادراهها با حضور معاون وزیر راه وشهرسازی، نمایندگان شرکتهای احداث و بهرهبرداری از آزادراهها و نمایندگان پلیس راهور ناجا برگزار شد و تمهیدات لازم برای اجرایی شدن بند الحاق شده به تبصره ۱۸ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور اندیشیده شد.
وی از اجرایی شدن اخذ الکترونیکی عوارض در آزادراهها از ابتدای تابستان سال جاری خبر داد و گفت: طبق این بند در قانون بودجه، وزارت راه و شهرسازی مکلف است از طریق مشارکت سرمایه گذاران بخش غیردولتی اخذ عوارض آزادراهی را به صورت الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۱ عملیاتی کند.
وی اظهار داشت: همه شرکت های احداث و بهرهبرداری از آزادراهها به منظور اجرایی شدن این قانون موظف هستند تجهیزات لازم برای این امر، جمع کردن دروازه های فیزیکی و سهولت پرداخت الکترونیکی عوارض را برای هموطنان فراهم کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به دغدغههای شرکتهای احداث و بهرهبرداری از آزادراهها در خصوص اخذ عوارض عنوان کرد: از آنجا که نگهداری و ترمیم آزادراهها به عهده شرکتهای احداث است، این عوارض علاوه بر برگشت سرمایه بخش عمده هزینههای نگهداری از آزادراهها به عنوان سرمایههای ملی کشور را نیز تامین میکند و عدم همکاری هموطنان در پرداخت به موقع عوارض مشکلاتی برای این شرکتها و مستهلک شدن جادههای کشور را به همراه خواهد داشت.
خادمی از تدوین آیین نامه اجرایی اخذ الکترونیکی عوارض خبر داد و افزود: این آیین نامه با بهرهمندی از نقطه نظرات شرکتهای احداث آزادراهی در حال تدوین است که در آن نحوه وصول عوارض، پلکانی بودن و غیره دیده شده است و پس از تصویب ابلاغ میشود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ادامه داد: کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، صرفهجویی در استهلاک خودرو، پرداخت آسان عوارض، کاهش خرابیهای رویههای آسفالتی در محل توقف دروازههای عوارض بخشی از مزایای الکترونیکی شدن اخذ عوارض در آزادراه های کشور است.
منبع: شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید