پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

ملاک قیمت فروشِ دارو، اعداد اعلام شده در سامانه «تی‌تک» است

24 خرداد 1401
ملاک قیمت فروشِ دارو، اعداد اعلام شده در سامانه «تی‌تک» است

به گزارش بانک اول با اشاره به اینکه سامانه «تی‌تک» کاربردهای متعددی دارد که یکی از آن‌ها قیمت دارو است، گفت: مهمترین بخش این سامانه بررسی اصالت، رهگیری و ردیابی داروها است.

وی افزود: روی پوشش داروها به‌ویژه داروهای وارداتی برچسبی وجود دارد که اگر پوشش روی آن را با خراش ناخن پاک کنید زیر آن عددی ۱۶ رقمی وجود دارد که با ارسال این عدد به شماره ۲۰۰۰۸۸۲۲ می‌توان اطلاعات اصالت و قیمت دارو را دریافت کرد.

هاشمی ادامه داد: تمامی محصولات سلامت محور در بدو ورود شناسه اولیه‌شان را در سامانه ثبت می‌کنند و در صورت استعلام از این طریق بر اساس همان اطلاعات اولیه که مجوز ورود یا تولید گرفته‌اند به مصرف‌کننده اطلاع‌رسانی می‌شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم به راحتی می‌توانند از اپلیکیشن «تی‌تک» (ttac) استفاده کنند زیرا توانمندی‌های متعددی دارد. یکی از آن توانمندی‌ها، رهگیری اصالت دارو است که با همان کد ۱۶ رقمی امکان‌پذیر خواهد بود.

وی با اشاره به این‌که یکی از راه‌های استفاده از سامانه «تی‌تک» استفاده از بارکد خوان است که روی دارو می‌گیریم و مشخصات را متوجه می‌شویم، گفت: مردم می‌توانند اپلیکیشن موبایلی سامانه «تی‌تک» را از سامانه ttac.ir در گوشی تلفن همراه خود به‌صورت رایگان نصب کنند همچنین از طریق آدرس mobile.ttac.ir می‌توانند به وب اپلیکیشن «تی‌تک» دسترسی داشته باشند.

قیمت اعلامی در سامانه «تی‌تک» ملاک است

هاشمی در ادامه اظهار کرد: با توجه به نوسانات قیمت کاغذ و چاپ ممکن است میان قیمت روی جعبه دارو و قیمت مصوب تفاوتی وجود داشته باشد اما ملاک اصلی قیمتی است که در سامانه «تی‌تک» ثبت شده است و حتی بیمه‌ها هم بر اساس این قیمت عمل می‌کنند. چنانچه هموطنان میان قیمت عرضه دارو در داروخانه و قیمت مندرج در سامانه «تی‌تک» اختلافی مشاهده کردند، می‌توانند به داروخانه مراجعه کنند یا به ناظران حوزه بهداشت و درمان معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی گزارش دهند تا در صورت تخلف برخورد لازم صورت گیرد.

فهرست و قیمت اقلام دارویی قابل جست وجو در سامانه دارو

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به این‌که فهرست و قیمت اقلام دارویی در سامانه دارو قابل جستجو است، تصریح کرد: نظر به ضرورت اطلاع‌رسانی به‌هنگام درباره فهرست و قیمت مصوب اقلام دارویی و تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی و حسب دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تاکید رئیس سازمان غذا و دارو، جزئیات فهرست و قیمت مصوب همه اقلام دارویی قابل عرضه در داروخانه های سراسر کشور در قسمت جست وجوی دارو سامانه اطلاعات دارویی سازمان غذا و دارو به نشانی اینترنتی: http://irc.fda.gov.ir/nfi و جزئیات فهرست و قیمت مصوب تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی در سامانه اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو به نشانی اینترنتی: http://report.imed.ir/Additionals/Reg_ReportGeneral.aspx  قابل جست و جو و بازیابی است.

هاشمی در پایان تاکید کرد: فهرست اقلام و قیمت مصوب اقلام دارویی نیز از طریق قسمت اطلاعات دارویی اپلیکیشن TTAC به صورت برخط ، قابل جست وجو و در دسترس خواهد بود./ایسنا

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها