جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

چگونه تشخیص دهیم در کدام دهک درآمدی هستیم؟

24 خرداد 1401
چگونه  تشخیص دهیم در کدام دهک درآمدی هستیم؟

به گزارش بانک اول یک راه برای تشخیص دهک‌بندی خانوار، این است که افراد به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

افراد می‌توانند با مراجعه به «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی» افراد، کد ملی سرپرست خانوار و شماره حسابی را که یارانه به آن واریز می‌شود، وارد کنند و ببینند در کدام دهک درآمدی قرار دارند.

راهکار دوم برای اطلاع از دهک درآمدی خانوار این است که افراد با شماره ۶۳۶۹-۰۲۱ تماس بگیرند و از کارشناسان وزارت اطلاع کسب کنند. جز این دو مورد که در هفته گذشته وجود دارد، درآمد افراد هم مبنای اصلی دهک‌بندی درآمد افراد است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول شناسایی دهک‌ها و دهک‌بندی افراد جامعه است. این وزارتخانه جدول جدید دهک‌بندی درآمدی را هنوز منتشر نکرده است. اما پیش از این جدولی منتشر شد که نشان می‌داد هر کدام از افراد جامعه در کدام دهک درآمدی قرار دارند.

 

بنای این دهک‌بندی، درآمد ماهانه خانوارها بود که آنها را به ۱۰ دهک تقسیم می‌کرد.

 

بر این اساس افرادی که بین یک تا ۲ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان درآمد دارند، جزو دهک اول تا سوم هستند. افرادی که درآمد ماهانه آنها بالای ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، جزو دهک دهم هستند. درآمد افرادی که بین ۳ تا ۱۰ میلیون است، جزو دهک‌های چهارم تا نهم محسوب می‌شوند.

البته این جدول درآمدی که مبنای دهک‍‌بندی است سال ۹۹ منتشر شده و هنوز جدول و اطلاعات جدید در دسترس نیست.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها