پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

مقابله با ترفندهای کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات حساب بانکی

24 خرداد 1401
 مقابله با ترفندهای کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات حساب بانکی

به گزارش بانک اول به نقل از ایبنا، رعایت نکردن نکات ایمنی در بهره‌گیری کارت بانکی یا فضای مجازی از سوی برخی مشتریان موجب از دست رفتن اطلاعات شخصی آن‌ها و درنهایت سرقت اطلاعات حساب بانکی‌شان می شود.

پس به هیچ‌عنوان اطلاعات حساب خود مانند شماره و رمز کارت را در اختیار افراد غریبه قرار ندهید و کارت خود را به افراد دیگر نسپارید. همچنین از نگهداری رمز عبور به همراه کارت عابر خودداری کنید تا در صورت مفقودی یا ربوده شدن کارت با موجودی خالی آن مواجه نشوید.

یکی از شگردهای معمول کلاهبرداری برای سرقت اطلاعات کارت بانکی، بهره‌گیری از دستگاه‌های اسکیمر برای جعل کارت‌های بانکی است. کپی برداری از اطلاعات مغناطیسی کارت با این دستگاه که همانند کارتخوان هاست، به سادگی امکان پذیر است بنابراین به هیچ عنوان کارت بانکی خود را حتی بدون رمز در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.

یکی دیگر از شگردهای مجرمان سایبری برای سواستفاده از حساب بانکی، پیامک‌ها یا تماس‌هایی هستند که نوید برنده شدن در قرعه‌کشی را می‌دهند. چناچه کسانی با این عنوان از شما درخواست مراجعه به عابربانک یا ارسال اطلاعات کارت کردند، هرگز اعتماد نکنید.

و در آخر چنانچه به هر دلیلی به درگاه‌های پرداخت بانکی مراجعه کردید، حتماً به شاخص‌های ایمنی آن همانند آدرس دارای پروتکل امنیتی httpsتوجه و حتما از رمز یکبارمصرف استفاه کنید.

 

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها