یکشنبه, 23 اردیبهشت 1403 2024,May

چه کسانی با گزارش فرار مالیاتی پاداش می گیرند؟

24 خرداد 1401
چه کسانی با گزارش فرار مالیاتی پاداش می گیرند؟

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا، سازمان امور مالیاتی در اواخر سال گذشته از سامانه سوت‌زنی رونمایی و رئیس کل این سازمان نیز دستورالعمل سوت‌زنی را ابلاغ کرد.  

با این اقدام، مردم از آن زمان تاکنون می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی به نشانی intamedia.ir و ورود به صفحه گزارش فرار مالیاتی، تخلف مالیاتی را ثبت کنند.  

در این زمینه، اگر بر اساس اطلاعات ارسالی اشخاص ثالث، مودیان مالیاتی جدید و درآمدهای کتمان شده مشمول مالیات شناسایی و مالیات مطالبه و وصول شود، سازمان مالیاتی می‌تواند با رعایت مقررات قانونی نسبت به پرداخت پاداش متناسب با اطلاعات کسب شده و مالیات وصولی از درآمد اختصاصی سازمان در وجه اشخاص مذکور در چارچوب دستورالعملی که به تصویب رئیس کل به سازمان می‌رسد، اقدام کند.

اما، برای دریافت پاداش در این زمینه حتماً باید اطلاعات هویتی گزارش دهنده چون شماره تلفن همراه و مشخصات حساب بانکی در سامانه سازمان امور مالیاتی ثبت شود.  

در این بین، پیگیری‌ها از سازمان امور مالیاتی حاکی از آن است که از زمان اجرای سامانه سوت‌زنی تاکنون گزارش‌های مردمی درباره فرار مالیاتی به وصول مالیات منجر نشده است و عمده گزارش‌های ارسالی نیز به استفاده نکردن اصناف به خصوص پزشکان از کارتخوان مربوط می‌شود.  

همچنین، سازمان امور مالیاتی یک محدودیت در پرداخت پاداش به مردم برای گزارش فرارهای مالیاتی اعلام کرده و آن این است که با توجه به هزینه‌های وصول مالیات، گزارش فرار مالیاتی باید به وصول مالیات موثری منجر شود و مالیات موثر مالیاتی است که وصولی آن بیش از ۴۰ میلیون تومان برای سازمان مالیاتی باشد!  

بنابراین، می‌توان دلیل اینکه تاکنون پاداشی برای گزارش‌های مردمی از فرار مالیاتی پرداخت نشده را در موثر نبودن آن گزارش‌ها در وصول بیش از ۴۰ میلیون تومان درآمد برای سازمان امور مالیاتی دانست.  

البته، سازمان امور مالیاتی این را ذکر کرده که از آنجا که فرآیند بررسی صحت و سقم گزارش فرار مالیاتی و منتج شدن آن به درآمد طولانی است، برای برخی از این گزارش‌ها که امید بیشتری به آن‌ها است تا به درآمد مالیاتی منجر شود، به تشخیص رئیس کل سازمان امور مالیاتی هدایایی پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط
در این مرحله ۶۳ نفر در پانزده دستگاه اجرایی استان جذب خواهند شد و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به درگاه الکترونیکی به نشانی hrtc.ir برای حضور در آزمون ثبت نام کنند.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران مالک جزیره بوموسی است، گفت: سازمان ملی زمین و مسکن حدود ۹۰۰ هکتار زمین در این جزیره دارد.
به طور کلی بازار‌های اقتصادی در همه‌ی کشورها به دو بخش مولد و غیرمولد طبقه بندی می‌شوند. علاقه دولتمردان هدایت سرمایه گذاری مردم از بخش غیر مولد به بخش مولد است. منظور از مولد همان بخش مرتبط با تولید و منظور از بخش غیر مولد هم مربوط به سوداگرانی است که دارایی‌های ارزشمندی مانند مسکن و طلا، خودرو، ارز، سهام را با قیمت کمتر خرید و با قیمت بیشتر می‌فروشند. هدف مالیات بر عایدی سرمایه نیز شناسایی همین اختلاف قیمت‌ها بین خرید و فروش و کسب سود است.
نرخ فروش این ارز برابر با نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران است که با کارمزد پنج درصد معادل ریالی پرداخت می شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها