شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

حکم شرعی معاملات فردایی ارز و طلا چیست؟

30 مرداد 1401
حکم شرعی معاملات فردایی ارز و طلا چیست؟

به گزارش بانک اول به نقل از بانک مرکزی ،  دفتر مقام معظم رهبری در پاسخ به سوالی که آیا معاملات فردایی سکه، طلا و ارز به لحاظ شرعی قمار و اکل مال به باطل محسوب می‌شوند؟ همچنین حکم شرعی سودی که در این بازار به دست می‌آید چیست؟ پاسخ داد: بطور کلی اگر کسب درآمد صرفا بر اساس پیش بینی نوسانات قیمت ارز و سکه و طلا و مانند آنها باشد و خرید وفروش ارز و یا چیزهای دیگر صورت نگیرد، مشروع نیست.

در معاملات فردایی ارز و سکه اساسا ارز یا سکه خرید و فروش نمی‌شود، بلکه  تغییرات قیمت را پیش بینی می‌کنند و بر اساس آن قیمت فردایی ارز و سکه پیش بینی می‌شود و تفاوت قیمت امروز و فردا بین طرفین جا به جا می‌شود. همچنین تحویل فیزیکی ارز و سکه نیز اساسا موضوعیتی ندارد./ایسنا

اخبار مرتبط
شنبه حراج جدید سکه با عرضه ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته بندی برگزار میشود.
بازار امروز شاهد افزایش قیمت طلا و سکه نسبت به روز گذشته است.
تحلیلگران عقیده دارند تغییر سیاست هسته‌ای روسیه به‌دنبال اولین حمله اوکراین به قلمروی این کشور توسط موشک‌های دوربرد آمریکایی تمایل به خرید طلا به‌عنوان یک‌پشتوانه ایمن را افزایش داده است.
قیمت طلا در هیچ زمانی ثابت نبوده و هیچ وقت دیگر نیز ثابت نخواهد بود، زیرا طلا بر پایه دو عامل بنا گذاشته شده است؛ یک، قیمت جهانی و دوم قیمت ارز در هر کشور

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات