جمعه, 11 آبان 1403 2024,November

مدارک مورد نیاز برای دریافت ارز دانشجویی

16 شهریور 1401
مدارک مورد نیاز برای دریافت ارز دانشجویی

به گزارش بانک اول طبق نامه اداره سیاست‌ها و مقررات ارزی بانک مرکزی دانشجویان مشغول به تحصیل در خارج از کشور و واجد شرایط برای دریافت ارز دانشجویی می‌توانند برای دریافت سهمیه ارز مصوب و به نرخ بازار متشکل ارزی نسبت به دریافت ارز دانشجویی اقدام کنند.

تمام دانشجویان مشغول به تحصیل به صورت تمام وقت و حضوری در خارج از کشور به شرط اینکه پذیرش آن‌ها از دانشگاه مقصد بدون قید و شرط باشد مشمول دریافت ارز دانشجویی هستند. لازم به ذکر است دانشجویانی که از دانشگاه محل تحصیل بورسیه تحصیلی دریافت می‌کنند، مشمول دریافت ارز دانشجویی نیستند.

مهر خروج از کشور در گذرنامه متقاضی الزامیست و دانشجویانی که از دانشگاه محل تحصیل پذیرش گرفته اند و هنوز از کشور خارج نشده اند با اخذ وثیقه از دانشجو و یا خانواده به میزان ۲۰ درصد هم‌ارز ریالی ارز پرداخت شده می‌توانند اقدام کنند که آزاد سازی وثیقه موکول به تایید وزارتخانه مربوطه به شاغل به تحصیل بودن دانشجو و تایید صورت حساب دانشگاه محل تحصیل، ظرف مهلت ۶ ماه از تاریخ پرداخت وجه است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ارز دانشجویی

گواهی اشتغال به تحصیل به تاریخ روز و با سربرگ دانشگاه با قید رشته، مقطع، تاریخ شروع دوره و ذکر عدم دریافت هر گونه کمک هزینه تحصیلی از دانشگاه، که به تأیید سامانه تاک رسیده باشد، ویزای دانشجویی، آخرین مهر ورود و خروج از ایران در گذرنامه، ارائه فرم I۲۰ یا F۱ برای دانشجویان شاغل به تحصیل در آمریکا، برگه معافیت تحصیلی یا کارت پایان خدمت برای دانشجویان پسر، مدارک مورد نیاز برای دریافت ارز دانشجویی است.

متقاضیان واجد شرایط دریافت ارز دانشجویی ابتدا باید در سامانه سجاد به نشانی https://portal.saorg.ir/secondary-exchange-request/ مراجعه و ثبت نام کنند و پس از تائید کارشناس و با دریافت پیام اطلاع رسانی از طریق نشانی الکتریکی و یا پروفایل متقاضی در سامانه می‌توانند به بانک عامل مراجعه کرده و ارز دانشجویی را دریافت کنند.

چقدر ارز دانشجویی می‌توان گرفت؟

پرداخت ارز برای هزینه‌های اقامت مقطع کارشناسی ارشد به مدت ۳۶ ماه (۳ سال) و دکتری ۶۰ ماه (۵ سال) و با سقف ۱۳ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها به صورت سالانه و با نرخ بازار متشکل ارزی که در سامانه معاملات الکترونیکی ارز به نشانی https://fxmarketrate.cbi.ir/ قابل مشاهده است، انجام می‌شود.

مقدار این مبلغ برای هر ترم جاری ماهانه ۱۰۰۰ یورو و در صورت وجود اعضای خانواده همراه به ازای هر نفر ماهانه ۵۰۰ یورو و تا سقف تعیین شده است. همچنین تا سقف ۱۲ هزار یورو ارز برای مصارف شهریه به دانشجویان واجد شرایط پرداخت می‌شود.

نکاتی که باید به آن‌ها توجه کنیم

دریافت ارز دانشجویی تنها برای ترم جاری و به میزان سابقه ثبت شده در گواهی اشتغال به تحصیل امکان پذیر است و همچنین دانشجو برای هر ترم ۶ ماهه ۴۵ روز مجاز به اقامت در ایران است و اگر مدت اقامت دانشجو از این مدت بیش‌تر باشد ارز دانشجویی به آن تعلق نمی‌گیرد./ایبنا

اخبار مرتبط
رئیس‎ کل بانک مرکزی گفت: سیاست ارزی بانک مرکزی در حال حاضر این است که نرخ ارز نیما متناسب با متغیرهای بنیادین اقتصادی تغییر کند. سامانه بازار ارز توافقی نیز که هم‎اکنون بصورت آزمایشی فعالیت می کند بزودی وارد فاز عملیاتی می شود.
کاهش دمای کامپیوتر هرگز کاری ساده نبوده و نیست. اما نکته مهم این است که دمای کامپیوتر با استفاده از ابزارهای مختلف تحت نظارت شما باشد. انجام کارهای پیشگیرانه نیز می‌تواند تا حد زیادی این مشکلات را کاهش دهد. سعی کنید که حداقل سالی یک‌بار کامپیوتر خود را تمیز کرده و خمیر حرارتی آن را هر چند سال تعویض کنید تا عمر مفید کامپیوتر شما افزایش پیدا کند.
عبدالناصر همتی، درباره وضعیت بانک‌ها و موسسات ناتراز اظهار داشت: بانک‌های ناتراز دو گروه هستند : گروه اول بانک‌ دولتی است که پیگیری آن برای افزایش سرمایه و پرداخت بدهی‌های دولت به این بانک‌ها بر عهده وزارت اقتصاد است. اما پیگیری درباره ناترازی‌ بانک‌های بخش خصوصی بر عهده بانک مرکزی است. همتی تاکید کرد: فعلا برای هیچ بانکی عملیات گریز اجرا نمی‌شود.
طبق اطلاعات موجود، این آسیب‌پذیری به هکرها اجازه می‌دهد امتیازات موردنظر خود را به دست بیاورند و سپس کدی را روی دستگاه شما اجرا کنند. همچنین فعالیت هکر به‌عنوان یکی از فرایندهای پنهان سامسونگ انجام می‌شود؛ بنابراین هنگام اسکن سیستم به‌راحتی نمی‌توان آن را پیدا کرد. هکرها با اجرای کدهای مدنظر خود روی گوشی شما می‌توانند به اطلاعات شخصی نیز جزئیات حساب بانکی دسترسی پیدا کنند. علاوه‌براین، می‌توان با این روش مکالمات و تصاویر خصوصی شما را ردیابی کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات