به گزارش بانک اول به نقل از همشهری آنلاین، گران بودن خدمات دندانپزشکی و زیر بار نرفتن بیمهها برای جبران خسارتهای درمانی در این حوزه باعث شده است سالانه شاهد ازدسترفتن بیش از ۳۰ میلیون دندان در کشور باشیم.
این آماری است که محمداعظم مسعودیزاده رئیس جامعه دندانسازان و مدرس دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه همشهری اعلام کرده و گفته است که براساس تحقیقات اتاق بازرگانی ایران برای واردات پروتز است.
او همچنین گفت: مردمی که به مراکز دولتی برای انجام امور دندانپزشکی مراجعه میکنند، معتقدند برای ترمیم ۲ تا ۳ دندان در ماه باید کل حقوق دریافتی خود را پرداخت کنند و همین مسئله باعث شده است اغلب مراجعات افراد به دندانپزشکی، به کشیدن دندانهای پوسیده خلاصه شود.
مدیرکل اداره سلامت بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت هم چندی پیش در گفتوگو با ایسنا گفته بود که بررسی گروههای مختلف سنی در ایران براساس شاخص DMFT (وجود پوسیدگی یا کشیدن دندان بر اثر پوسیدگی و یا ترمیم دندانهای پوسیده) نشان میدهد در گروه سنی ۱۲ سال ۱.۸۴ است، به این معنی که به طور متوسط هر کودک ۱۲ ساله ایرانی نزدیک به ۲ دندان پوسیده، پرشده یا کشیدهشده دارد.
در این میان، وزارت بهداشت اخیرا ۸ خدمت دندانپزشکی را برای ۲ گروه از جامعه روستایی رایگان و برای آنها در جامعه شهری با ۶۵ درصد تخفیف اعلام کرده است.
۰
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید