پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

هزینه اینترنت استارلینک چقدر است؟

06 مهر 1401
 هزینه اینترنت استارلینک چقدر است؟

به گزارش بانک اول اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اگرچه قدمت بالایی ندارد، اما در همین مدت زمان حضور در بازار توانسته کاربران زیادی را جذب کند و حالا کاربران در ایران منتظر دسترسی به آن هستند. در حقیقت با برداشته شدن برخی تحریم‌های تکنولوژی علیه ایران از سوی ایالات متحده، ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس وعده داده استارلینک را برای کشورمان فعال کند.

در همین راستا در ادامه می‌خواهیم نگاهی به هزینه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک و همچنین قیمت خرید دیش یا ترمینال و سرویس آن داشته باشیم.


هزینه خرید اینترنت استارلینک و قیمت دیش


از همین ابتدا باید بگوییم که اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ارزان نیست و حتی در ماه‌های اخیر قیمت خرید دیش یا کیت آن و همچنین سرویس این اینترنت افزایش پیدا کرده است. در حالی که در گذشته قیمت خرید دیش برابر ۴۹۹ دلار بود و استارلینک سرویس خود را با قیمت ماهانه ۹۹ دلار ارائه می‌کرد، مدتی است که این قیمت‌ها را افزایش داده است.

هزینه خرید اینترنت ماهواره‌ای استارلینک شامل یک هزینه اولیه برای خرید تجهیزات و یک هزینه برای سرویس ماهانه آن می‌شود. در حقیقت حالا قیمت دیش یا کیت آن برابر ۵۹۹ دلار است و هزینه سرویس استارلینک به صورت ماهانه به ۱۱۰ دلار‌ می‌رسد؛ بنابراین حتی اگر روزی پای اینترنت استارلینک به کشورمان باز شود، با قیمت‌های نجومی هم برای تجهیزات و هم برای سرویس ماهانه آن روبه‌رو می‌شویم. با یک حساب سرانگشتی و درنظر گرفتن هزینه‌های جانبی، قیمت دیش استارلینک در ایران نزدیک به ۲۰ میلیون تومان می‌شود و هزینه سرویس ماهانه‌اش هم از ۳ میلیون تومان فراتر می‌رود؛ بنابراین بسیاری از مردم کشورمان قادر به تهیه آن نخواهند بود./دیجیاتو

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات