شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

دردسر جدید واریز وجه خودروهای سامانه یکپارچه

28 آذر 1402
دردسر جدید واریز وجه خودروهای سامانه یکپارچه

دور جدید واریز وجه خودروهای عرضه‌شده در سامانه یکپارچه در حالی آغاز شده که مبالغ درخواستی خودروسازان و همچنین مهلت اندک در نظر گرفته شده برای پرداخت، مشتریان را به دردسر انداخته است.

به گزارش بانک اول دو خودروساز بزرگ کشور از چندی پیش با ارسال پیامک‌هایی به مشتریان، از آنها خواسته‌اند نسبت به واریز وجه موردنیاز برای تکمیل ثبت‌نام خودروهای عرضه‌شده در سامانه یکپارچه، اقدام کنند. جدا از اینکه خودروسازان محصولات به‌اصطلاح جدید را جایگزین مدل ثبت‌نامی اولیه کرده و شوک قیمتی سنگینی به مشتریان دادند، درخواست مبالغ بالا و مهلت اندک واریز وجه دیگر چالش‌های پیش روی مشتریان برای نهایی کردن ثبت‌نامشان به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، سایپا از ثبت‌نام‌کنندگان اطلس خواسته که ۲۰۰ میلیون تومان به عنوان ودیعه واریز کنند. یا مشتریان پژو ۲۰۷ ایران‌خودرو باید ۱۵۰ میلیون تومان به عنوان ودیعه بپردازند، خودرویی که مدل ثبت‌نامی اولیه آن ۳۵۰ میلیون تومان قیمت داشت، اما ایران‌خودرو با جایگزین کردن مدل ارتقایافته و سقف شیشه‌ای، عملا محصولی ۵۰۰میلیونی را به مشتریان عرضه کرده است. مجموع این اتفاقات، مشتریان ایران‌خودرو و سایپا را در واریز وجه و تکمیل ثبت‌نام به دردسر انداخته و آنها خواستار تسهیل شرایط هستند تا نوبتشان نسوزد.

یکی از درخواست‌های مشتریان این است که ودیعه درخواستی خودروسازان در چند مرحله (حداقل دو مرحله) دریافت شود. به گفته آنها، تامین مثلا ۲۰۰ میلیون تومان برای واریز وجه اولیه، در این شرایط اقتصادی کار سختی است، بنابراین بهتر است خودروسازان شرایطی مانند پرداخت اقساطی را در نظر بگیرند. مشتریان این را هم می‌گویند که اگر خودروسازان به هر دلیلی امکان قسطی کردن ودیعه را ندارند، حداقل مهلت واریز وجه را افزایش دهند تا آنها زمان بیشتری برای تامین مبالغ درخواستی داشته باشند. به نظر می‌رسد اگر خودروسازان به‌اصطلاح با مشتریان راه نیایند، موج جدید انصراف از خرید خودروهای ثبت‌نامی ایجاد خواهد شد. / دنیای اقتصاد

اخبار مرتبط
فروش حواله خودروهای برقی در بازار از چند روز قبل استارت خورده است.
مدیرعامل ایران خودرو با ارسال نامه‌ای به رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس و اوراق بهادار قیمت محصولات خانواده هایما را افزایش داد.
مالیات نقل‌وانتقال خودرو صفر با بقیه معاملات مرسوم و روزانه تفاوتی ندارد. دولت روی هر نوع خرید یا فروش، مالیات می‌گیرد و معامله خودرو در هر حالتی از این قاعده مستثنی نیست. به‌هر حال یکی از اصلی‌ترین منابع تأمین بودجه هر کشوری همین بحث مالیات محسوب می‌شود و مالیات خریدوفروش خودرو هم از گذشته وجود داشته است.
متقاضیان باید از تاریخ پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۷ لغایت روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۰۲ تا ساعت ۱۳:۰۰ یکی از حساب‌های خود را نزد شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی در سامانه به نام خودرو برقی وارداتی وکالتی و مبلغ یک میلیارد ریال مسدود نمایند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها