شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

کشف ۱۹هزار مظنون فرار مالیاتی در یک صندوق قرض‌الحسنه

02 دی 1402
کشف ۱۹هزار مظنون فرار مالیاتی در یک صندوق قرض‌الحسنه

مدیرکل مبارزه با فرار مالیاتی و وصول و اجرای ویژه شهر و استان تهران با اشاره به مجموع تراکنش بیش از ۴۷۰هزار میلیارد ریالی از یک صندوق قرض‌الحسنه، از کشف بیش از ۱۹هزار مظنون فراری مالیاتی خبر داد.

به گزارش بانک اول، مدیرکل مبارزه با فرار مالیاتی و وصول و اجرای ویژه شهر و استان تهران با اشاره به مجموع تراکنش بیش از 470هزار میلیارد ریالی از یک صندوق قرض‌الحسنه، از کشف بیش از 19هزار فراری مالیاتی خبر داد.


کامران منصور، مدیرکل مبارزه با فرار مالیاتی و وصول و اجرای ویژه شهر و استان تهران با ارائه اطلاعاتی درخصوص تعداد اشخاص حقیقی دارای تراکنش در صندوق مذکور به‌تفکیک دارای پرونده و فاقد پرونده مالیاتی مربوط به عملکردهای سنوات 1397 لغایت 1401 اظهار داشت: در این راستا بیش از 19 هزار نفر مؤدی جدید و فاقد پرونده مالیاتی شناسایی شدند.

وی با اشاره به بررسی‌های اولیه و جمع‌بندی اطلاعات به‌دست‌آمده ناشی از تقاطع‌گیری‌های فنی و استخراجی به‌دست‌آمده از سرورهای این صندوق قرض‌الحسنه، از الصاق برخی تراکنش‌های این صندوق به 158 هزار مؤدی دارای پرونده مالیاتی خبر داد و تصریح کرد: در باب رسیدگی‌های مالیاتی، مجموع تراکنشی به‌مبلغ بیش از 470 هزار میلیارد ریال شناسایی شده است.

منصور با بیان اینکه برخی صندوق‌های قرض‌الحسنه به‌دلیل عدم اتصال به بانک مرکزی به محملی برای اختفای فعالیت‌های اقتصادی فراریان مالیاتی تبدیل شده‌اند، هدف از مقابله با فرار مالیاتی را بالا بردن هزینه اقتصاد غیرشفاف عنوان و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف خط قرمزی نمی‌شناسیم و با قاطعیت مسیر مطالبه حقوق حقه ملت و توسعه بیش از پیش عدالت مالیاتی در جامعه را دنبال می‌کنیم./تسنیم

اخبار مرتبط
تجهیزات اسکیمر برای کلاهبرداری از حساب‌های بانکی یکی از شیوه‌های جدید کلاهبرداران است که برای گرفتار نشدن در دام آنها باید نسبت به آن شناخت کافی داشت و پیشگیری کرد، این درحالی است که به گفته پلیس ۹۰ درصد کلاهبرداری اسکیمری توسط دستفروشان انجام می‌شود.
رئیس کل پیشین بانک مرکزی، در صفحات مجازی خود نوشت: رئیس‌جمهور: در سال گذشته ۳ موسسه بانکی متخلف را منحل کردیم. امسال هم بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل می‌شوند. از ۳ موسسه بانکی مورد اشاره ایشان، «توسعه» و «کاسپین» از قبل عملا منحل شده بودند و فعالیت خاصی نداشتند. موسسه اعتباری «نور» هم تعهداتش نسبت به سپرده‌گذاران به بانک ملی ایران منتقل و مشکلاتش همچنان باقی است.
برات الکترونیک عادی یک سند تجاری است که براساس آن شخصی از شخص دیگر می‌خواهد که مبلغی را در وجه یا حواله‌کرد شخص معین یا شخص ثالث در زمان مشخص( آینده) بپردازد. در همین راستا، سامانه برات الکترونیک عادی به‌عنوان جزئی از این اکوسیستم، با هدف الکترونیکی کردن تمام مراحل چرخه حیات اسناد تجاری برات تعریف شده است. برات الکترونیک سپامی در راستای تامین مالی زنجیره تولید، سرآغاز تحولی بزرگ برای شبکه بانکی کشور خواهد بود.
رئیس سازمان حج و زیارت از واریز ارز مورد نیاز حج تمتع۱۴۰۳ از سوی بانک مرکزی به حساب این سازمان خبر داد و درباره اعتراض‌هایی که به قیمت حج امسال شده است، گفت: هزینه ارزی حج نسبت به سال گذشته ۳۱۹ دلار کمتر است، تغییرات نرخ ارز و بلیت هواپیما موجب همپوشانی در هزینه‌ها شده است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها