پنجشنبه, 13 اردیبهشت 1403 2024,May

این گیاه را بکارید میلیاردر می شوید

03 دی 1402
این گیاه را بکارید میلیاردر می شوید

رضوی مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های گیاهان دارویی خراسان رضوی گفت: آنغوزه یک گونه از گیاهان دارویی است که می‌تواند درآمد بالای یک میلیارد تومانی را در هر هکتار برای کشاورز داشته باشد.

به گزارش بانک اول، اعظم یوسفی در حاشیه برگزاری همایش آنغوزه در بجستان در خاطرنشان کرد: تعاونی گیاهان دارویی خراسان رضوی خدمات مختلفی را از طریق شرکت‌های تعاونی می‌تواند در اختیار جامعه کشاورزان و تولیدکنندگان قرار دهد.

وی افزود: وقتی کشاورز برنامه‌ای برای کشت زراعی و اینکه چه گیاهی را با توجه به پتانسیل منطقه، شرایط بازار و ارزش اقتصادی محصول داشته باشد، عملاً نیاز به یکسری راهنمایی‌هایی هم دارد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های گیاهان دارویی خراسان رضوی با بیان اینکه اتحادیه و شرکت‌های تعاونی در قالب بازوی اجرایی سازمان جهاد کشاورزی هستند، بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان مسئول نقش نظارت و حمایت را دارد و کار اجرایی و ترویج بیشتر از طریق اتحادیه و شرکت‌های تعاونی انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: برای اینکه منافع کشاورزان و تولیدکنندگان یک منطقه حفظ شود ضروری است یک شرکت تعاونی به نمایندگی از همه تولیدکنندگان در هر منطقه تأسیس شود و تولیدکنندگان عضو نیز تمام خدمات، نهاده‌ها، آموزش و مشاوره و ... را از طریق شرکت به نمایندگی بتوانند انجام دهند.

یوسفی تصریح کرد: هرگاه تاجری وارد منطقه‌ای شود و یا اگر اعتباراتی از طریق سازمان‌های بخش دولتی و سایر نهادها در اختیار مجموعه تولیدکنندگان قرار گیرد، این شرکت می‌تواند خدمات را به اعضاء عضو شرکت تعاونی تزریق کند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان عضو شرکت تعاونی شود علاوه بر اینکه خدمات را به صورت یکپارچه می‌توانند دریافت کنند، از سویی ما هم به راحتی می‌توانیم نیازهای کشاورز را به جامعه بالادست در سازمان جهاد کشاورزی و اداره‌های مختلف و ... مطرح و پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های گیاهان دارویی خراسان رضوی در ادامه در خصوص اهمیت گیاه انغوزه به عنوان گیاهی کم‌توقع و کم آب طلب به نسبت سایر گیاهان گفت: این گیاه می‌تواند ارزش اقتصادی خوبی را برای کشاورز داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت خشک‌سالی که در استان داریم می‌طلبد کشاورزان به سمت گیاهان چند ساله با نیاز آبی کمتری بروند. در این صورت هزینه‌های کارگری کمتر و صرفه اقتصادی برای کشاورز بیشتر خواهد بود.

یوسفی با اشاره به اینکه آنغوزه یکی از گیاهانی است که می‌تواند درآمد بالای یک میلیارد تومانی در هر هکتار را برای کشاورز داشته باشد، تصریح کرد: اگر یک مرتبه کشاورز این گیاه را کشت کند و به خوبی هم از آن مراقبت شود تا ۲۰ سال می‌تواند برای کشاورز ارزش افزوده اقتصادی داشته باشد.

وی با بیا اینکه خراسان رضوی در کشت گیاهان دارویی جایگاه نخست کشور را دارد، گفت: بازار رقابتی گیاهان دارویی در خراسان رضوی پررنگ‌تر از سایر استان‌ها است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های گیاهان دارویی خراسان رضوی، ایجاد زنجیره ارزش و تأمین گیاهان دارویی را ضروری دانست و افزود: زیره سبز، نعناع فلفلی، گل‌ محمدی، آنغوزه، باریجه، زیره سیاه کوهی، خاکشیر، رازیانه، شیرین‌بیان و بالنگو جزو گیاهان اصلی هستند که در خراسان رضوی کشت زراعی می‌شوند و از نظر سطح زیر کشت رقم قابل توجهی دارند.

یوسفی اظهارکرد: شهرک‌های گیاهان دارویی در حال شکل‌گیری است و تمام زنجیره‌های تولید، ارزش محصول، اشتغال‌زایی، فرهنگ‌سازی مصرف گیاهان دارویی و اکوتوریسم در آن دیده شده و این طرح در حال جذب سرمایه‌گذار است تا به نوعی واسطه‌گری حذف و قیمت گیاهان دارویی واقعی شود.

وی به بحران خشکسالی در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه روز به روز اراضی که دسترسی به آب دارند کمتر می‌شود، باید بیشتر روی گیاهانی که نیاز آبی کمی دارند سرمایه‌گذاری کنیم.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های گیاهان دارویی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای خرید تضمینی و کشت قراردادی محصولاتی مانند آنغوزه، زیره سیاه و سبز و گیاهانی که مصرف علوفه‌ای و دامی دارند مانند خارشتر ورود پیدا کرده‌ایم./ایسنا

اخبار مرتبط
وی با اشاره به این که طرح سراسری باانرژی از ابتدای خرداد تا پایان شهریور اجرا خواهد شد، گفت: مشترکان تجاری و خانگی می‌توانند با کاهش مصرف برق به‌صورت هفتگی طی ۲۱ هفته اجرای این پویش، امتیاز دریافت کرده و از جوایز متعدد و ارزنده پیش‌بینی‌شده در این پویش بهره‌مند شوند.
سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.
یکی از اقداماتی که امسال به صورت ویژه از همین الان شروع کرده‌ایم و داریم روی آن کار می‌کنیم، این است که ما بیکاران را با کد ملی شناسایی می کنیم، یعنی قبل از اینکه اصلاً بیکار خودش اعلام بکند یا مراجعه به زیرساخت‌های مختلف به سامانه‌ها و یا ادارات و مراجعه حضوری بکند شناسایی می کنیم.
در دولت سیزدهم اضافه برداشت نه به صورت جداگانه بلکه به صورت شبکه‌­ای وجود دارد. ما در کل شبکه بانکی شاهد کمبود ذخایر هستیم. این کمبود ذخایر که منجر به اضافه‌­برداشت می ­شود، علل سیاستی دارد. اتفاقی که باعث کمبود ذخایر و به دنبال آن اضافه‌­برداشت و افزایش پایه پولی شد، مطرح شدن بحث حساب واحد خزانه بود برای اینکه شفافیت دولت روی حساب­‌های خودش بیشتر شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها