پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

چطور از سامانه پل استفاده کنیم؟ / تفاوت پل با کارت به کارت

11 دی 1402
چطور از سامانه پل استفاده کنیم؟  / تفاوت پل با کارت به کارت

اگر قصد انتقال پول به حساب یا کارتی دیگر را دارید، حتما با روش انتقال کارت به کارت آشنا هستید. اما یک روش دیگر هم وجود دارد که شاید خیلی‌ها کمتر نامش را شنیده باشند ولی توی همراه‌ بانک‌ و اینترنت بانک شما وجود دارد: سامانه پل.

تفاوت سامانه پل با پایا و ساتنا

اگر یک مشتری بانکی قصد انتقال ۱۰میلیون تومان را به حساب دیگری داشت، تنها با ۲ سامانه پایا و ساتنا میسر بود؛ حواله پایا اگرچه سقف واریزی ۳۰ تا ۵۰ میلیونی دارد ولی تنها در زمان‌های مشخصی از شبانه‌روز پول‌ را انتقال می‌دهد و گزینه مناسبی برای انتقال سریع پول نیست.

حواله ساتنا هم ۲ ایراد بزرگ دارد؛ اول این‌که حواله ساتنا تنها در ساعات کاری بانکی انتقال پول را انجام می‌دهد و اگر در پایان ساعات کاری بانک‌ها، پول را حواله کنید، پول صبح روز بعد به حساب مقصد واریز می‌شود. ایراد دوم ساتنا هم کارمزد 2دهم درصدی مبلغ تراکنش است.

اما در سامانه پل مشتری بانکی می‌تواند تا سقف ۱۰میلیون تومان را در هر ساعت از شبانه‌روز به حساب مقصد منتقل کند. هم انتقال پول آنی خواهد بود، هم کارمزد خیلی کمتری از ساتنا و پایا و کارت به کارت برای مشتری دارد.

چطور از سامانه پل استفاده کنیم؟

برای استفاده از سامانه پل ۳ راه وجود دارد؛

  1. مراجعه حضوری به شعبه بانک
  2. اینترنت ‌بانک
  3. همراه بانک

اگر مشتری بخواهد به شکل غیرحضوری از سرویس پل استفاده کند، یک کد پیامکی برای گرفتن تاییدیه به شماره موبایل شما ارسال می‌شود و عملیات بانکی را میسر می‌کند. تا الان بانک‌های ملی، ملت، آینده، صادرات، کشاورزی، پارسیان، سامان، دی، توسعه تعاون، پاسارگاد، رفاه کارگران، اقتصاد نوین، گردشگری و خاورمیانه توانسته‌اند از آزمون‌های بانک مرکزی نمره قبولی بگیرند و بانک‌های دیگر هم به زودی به این اکوسیستم جابه‌جایی پول اضافه خواهند شد.

تفاوت پل با کارت به کارت؟

  • در کارت به کارت شما پول را به شماره کارت مقصد منتقل می‌کنید، اما در سامانه پل برای انتقال پول می‌توانید به شماره کارت یا شماره حساب پول را انتقال بدهید.
  • کارمزد جابه‌جایی پول در روش کارت به کارت بیشتر از پل است؛ مثلا شما برای انتقال 10 میلیون تومان باید حدود 3 هزار تومان کارمزد بپردازید، اما کارمزد انتقال همین پول در سامانه پل کمترین مقدار کارمزد (یعنی 2 هزار تومان) است.

مزایای سامانه پل در یک نگاه

  • انتقال 10میلیون تومان در هر ساعت از شبانه‌روز
  • کارمزد کمتر از کارت به کارت، حواله پایا و حواله ساتنا
  • جابه‌جایی براساس شماره حساب به جای شماره کارت که ایمنی بالاتری دارد
  • واریز آنی پول به حساب مقصد

در واقع در تعریف کلیِ بانک مرکزی، پل سامانه‌ای بینابین جابه‌جایی با شماره شبا و شماره کارت است؛ هم از نظر مبلغ قابل انتقال، هم سرعت واریز و هم کارمزد.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها