دوشنبه, 17 اردیبهشت 1403 2024,May

اخذ مالیات از دارندگان خانه خالی

10 بهمن 1402
اخذ مالیات از دارندگان خانه خالی

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: تاکنون در دو مرحله بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی خالی استان تهران توسط وزارت راه و شهرسازی جهت اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی شد.

به گزارش بانک اول ، ابوالفضل نوروزی مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به عزم جدی وزارت راه و شهرسازی و سازمان امور مالیاتی در مقابله با احتکار واحدهای مسکونی، گفت: بر اساس ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۹، وزارت راه و شهرسازی موظف است اقدام به شناسایی خانه‌های خالی کند و هرساله پس از سررسید سال مالیاتی، خانه‌هایی را که بیش از ۱۲۰ روز در یک سال خالی از سکنه باشند و یا کاربری برای آن شناسایی نشده باشند به سازمان امور مالیاتی جهت اخذ مالیات معرفی کند.

نوروزی افزود: یکشنبه هفته جاری جهت تعیین تکلیف املاک مسکونی و خود اظهاری اشخاص، به بیش از ۳۰۰ هزار مالک پیامک اخطار داده شد که با ورود به سامانه املاک و اسکان، اطلاعات خود را تکمیل، تصحیح و تأیید کنند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، توضیح داد: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه املاک و اسکان به نشانی amlak.mrud.ir، اطلاعات املاک خود را ثبت کنند تا به این ترتیب علاوه بر دریافت خدمات دستگاه‌های اجرایی با توجه به آدرس ثبتی، مشمول جریمه‌های قانون مالیات‌های مستقیم نگردند.

وی افزود: تاکنون تنها در استان تهران طی دو مرحله حدود ۶۰ هزار واحد شناسایی شده برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی شدند. از این تعداد حدود ۳۵ هزار واحد متعلق به شهر تهران است که قطعاً عرضه این واحدهای مسکونی نقش مؤثری در بازار مسکن خواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: با تعامل و همکاری بسیار خوبی که بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان امور مالیاتی صورت گرفته است فرآیند صدور برگ مالیاتی و مالیات ستانی از خانه‌های خالی آغاز شده است.

اخبار مرتبط
رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.
بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.
درک این عادت‌ها اهمیت سواد مالی را روشن می‌کند و بینش‌های ارزشمندی را به هر کسی که به دنبال بهبود رفاه اقتصادی خود است ارائه می‌دهد.
كشورهای جديدی مانند كانادا، نيوزيلند، استراليا كه ۱۵۰ سال پيش وضعيت قابل توجهی نداشتند، اكنون كشورهایی توسعه‌يافته و ثروتمند هستند. تفاوت در رفتارهایی است كه در طول سال‌ها فرهنگ و دانش نام گرفته است. وقتی كه رفتارهای مردم كشورهای پيشرفته و ثروتمند را تحليل می‌كنيم، متوجه می‌شويم كه اكثريت غالب آنها از اصول زير در زندگی خود پيروی می‌كنند:

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها