یکشنبه, 4 آذر 1403 2024,November

اعلام سقف برداشت و واریز کارت به کارت

30 بهمن 1402
 اعلام سقف برداشت و واریز کارت به کارت
بانک‌ها مکلف شده اند سامانه‌های اینترنتی را با محدودیت‌های جدید تراکنش به‌گونه‌ای طراحی نمایند که هدف از انتقال یا واریز وجه مشخص ...

بانک‌ها مکلف شده اند سامانه‌های اینترنتی را با محدودیت‌های جدید تراکنش به‌گونه‌ای طراحی نمایند که هدف از انتقال یا واریز وجه مشخص باشد.

۱. اینترنت بانک و دستگاه کارتخوان:

سقف تراکنش برای هر کارت حداکثر ۵۰ میلیون تومان و سقف برداشت چند کارت هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان در شبانه روز.

۲. موبایل بانک و اپلیکیشن‌های پرداخت:

سقف موبایل بانک ۱۵ و سقف اپلیکیشن پرداخت ۵ میلیون تومان.

۳. خودپردازها:

حداکثر برداشت وجه ۲۰۰ هزار تومان و سقف انتقال وجه کارت در روز ۱۰ میلیون تومان.

۴. حواله ساتنا:

حداقل مبلغ قابل انتقال ۱۵ میلیون تومان و شرط انتقال وجه مراجعه حضوری به شعبه.

۵. حواله پایا:

سقف انتقال حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان تعیین و شرط انتقال وجه مراجعه حضوری به شعب بانک

همچنین اگر فردی ۱۰۰ میلیون تومان با استفاده از حواله ساتنا انتقال دهد دیگر امکان انتقال با حواله پایا را نخواهد داشت.

اگر ۵۰ میلیون تومان با حواله ساتنا انتقال دهید، امکان ۵۰ میلیون تومان دیگر نیز با حواله پایا یا مجدداً با حواله ساتنا وجود دارد.

 در این میان با توجه به تغییرات اخیر در نحوه ارائه خدمات، بانک مرکزی سوالات متداول این حوزه و توضیحات آن را برای آگاهی عموم منتشر کرده که بدین شرح است:

 روش انتقال وجه داخلی چگونه است؟

در روش انتقال وجه داخلی می‌توانید از حساب خود در یک بانک به حساب فردی دیگر در همان بانک انتقال وجه انجام دهید. در این روش با داشتن شماره حساب مقصد می‌توانید تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه انتقال وجه انجام دهید.

- کارمزد انتقال وجه داخلی چقدر است؟

به ازای هر تراکنش ۳۶۰ ریال.

- روش انتقال وجه از طریق کارت به کارت چگونه است؟

برای انتقال وجه به صورت کارت به کارت با داشتن شماره کارت بانکی مقصد می‌توان از ابزار‌های مختلف استفاده کرد:

دستگاه خودپرداز (کیوسک): با مراجعه به تمامی دستگاه‌های خودپرداز و به همراه داشتن کارت بانکی خود و شماره کارت بانکی مقصد انتقال وجه انجام دهید.

موبایل بانک: با نصب موبایل بانک هر بانکی که در آن حساب داشته باشید و دریافت نام کاربری و رمز عبور از بانک مربوطه می‌توانید تا سقف ۱۰ میلیون تومان به صورت روزانه انتقال وجه انجام دهید. در زمان انتقال وجه از طریق موبایل‌بانک به CVV ۲ و همچنین رمز دوم پویا (یکبارمصرف) یا رمز دوم ثابت نیاز است.

اینترنت بانک: با مراجعه به اینترنت بانک هر بانکی که در آن حساب داشته باشید و دریافت نام کاربری و رمز عبور از بانک مربوطه می‌توانید تا سقف ۱۰ میلیون تومان به صورت روزانه انتقال وجه انجام دهید. در زمان انتقال وجه از طریق اینترنت بانک به CVV ۲ و همچنین رمز دوم پویا (یکبارمصرف) یا رمز دوم ثابت نیاز است.

برنامک‌های موبایلی حوزه پرداخت: با نصب برنامک‌های موبایلی حوزه پرداخت می‌توانید تا سقف ۵ میلیون تومان به صورت روزانه انتقال وجه انجام دهید. در زمان انتقال وجه از طریق برنامک‌های موبایلی به CVV ۲ و همچنین رمز دوم پویا (یکبارمصرف) یا رمز دوم ثابت نیاز است.

مراجعه به شعبه: در صورت مراجعه حضوری به شعب بانکی در سراسر کشور و به همراه داشتن مدارک هویتی (کارت ملی، شناسنامه یا گواهینامه رانندگی) و کارت بانکی خود می‌توانید تا سقف ۱۵ میلیون تومان به صورت روزانه انتقال وجه انجام دهید.

CVV ۲ چیست؟

کد CVV ۲ یک عدد چهار یا سه رقمی‌است که معمولا پشت و در مواردی روی کارت بانکی ثبت می‌شود و جهت انجام تراکنش‌های اینترنتی از جمله خرید یا پرداخت قبوض مورد استفاده قرار می‌گیرد.

- رمز دوم (رمز اینترنتی) چیست و چگونه دریافت می‌شود؟

رمز دوم (رمز اینترنتی) رمزی است که برای انتقال وجه کارت به کارت و خرید‌های اینترنتی در درگاه‌های پرداخت اینترنتی و یا تلفن‌بانک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رمز دوم شامل دو نوع ثابت و پویا (رمز یکبار مصرف) است که رمز ثابت به درخواست مشتری و توسط بانک برای کارت بانکی صادر می‌شود و صرفاً در تراکنش‌های کمتر از ۱۰۰ هزار تومان قابل استفاده است. رمز دوم پویا که یک نوع رمز یکبار مصرف است جهت ارتقای امنیت حساب دارندگان کارت، برای خرید‌ها و تراکنش‌های بیشتر از ۱۰۰ هزار تومان الزامی بوده و از طریق برنامه‌های موبایل بانک و یا به صورت پیامکی در هنگام خرید و به درخواست دارنده کارت، از بانک مربوطه قابل دریافت است. لازم به توضیح است که استفاده از رمز پویا برای تراکنش‌های کمتر از ۱۰۰هزار تومان نیز قابل استفاده بوده و توصیه می‌شود.

- میزان انتقال از طریق کارت به کارت چقدر است؟

بر اساس آخرین بخشنامه بانک مرکزی، سقف مجاز انتقال وجه از طریق کارت برای هر شخص توسط کلیه ابزار‌های غیرحضوری بانکی شامل ATM (دستگاه خودپرداز)، کیوسک، موبایل بانک و اینترنت بانک، مبلغ ۱۰ میلیون تومان روزانه در هر بانک تعیین شده است. شایان ذکر است سقف مبلغ انتقال وجه کارت به کارت حضوری از طریق شعب روزانه ۱۵ میلیون تومان است.

- کارمزد انتقال کارت به کارت چقدر است؟

در انتقال وجه از طریق کارت به کارت از طریق دستگاه خودپرداز، موبایل بانک، اینترنت بانک، کیوسک و یا مراجعه حضوری، مبلغ کارمزد برای مبالغ تا یک میلیون تومان معادل ۷۲۰ تومان و به ازای هر یک میلیون تومان مازاد، مبلغ ۲۸۰ تومان اضافه می‌شود. به این ترتیب برای انتقال وجه کارت به کارت در سقف ۱۰ میلیون تومان (سایر روش‌ها غیر از مراجعه حضوری) مبلغ ۳۲۴۰ تومان به عنوان کارمزد دریافت می‌شود.

- سقف خرید کارتی روزانه چقدر است؟

حداکثر مبلغ تراکنش خرید از هر کارت متعلق به مشتری حقیقی، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان روزانه در کل شبکه بانکی است.

- کارمزد خرید کارتی چقدر است؟

کارمزد قابل اخذ از دارنده کارت صفر ریال است.

اخبار مرتبط
هزینه تأمین برق به ازای هر کیلووات در ساعت در سال جاری از ابتدای مهرماه نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد رشد داشته و متناسب با آن اکثر مشترکان پرمصرف شاهد افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق مصرفی هستند.
برق مناطق مختلف استان تهران در روز یکشنبه به مدت ۲ ساعت قطع خواهد شد. زمان شروع خاموشی‌ها ساعت ۹ و زمان پایان آن ساعت ۱۷ است. قطع برق در برخی مناطق استان تهران ۲، ۳ یا ۴ روز یکبار اتفاق می‌افتد و اهالی استان برای اطلاع از زمان خاموشی می‌توانند به سامانه شرکت توزیع نیروی برق استان تهران به نشانی tvedc.ir مراجعه کنند. همچنین از طریق سامانه یا نرم‌افزار برق من یا با شماره‌گیری ۱۲۱ نیز می‌توان از زمان دقیق قطع برق در استان تهران مطلع شد.
ممکن است برنامه‌هایی روی رایانه شما نصب شده باشند که دیگر از آن‌ها استفاده نمی‌کنید یا به آن‌ها نیاز ندارید، این برنامه‌ها ممکن است در پس زمینه در حال اجرا باشند و منابع دستگاه را مصرف کنند، بنابراین بهتر است آن‌ها را به شیوه ذیل حذف کنید: منوی «افزودن یا حذف برنامه ها» را در تنظیمات دستگاه باز کنید.
وزیر نیرو خاطر نشان کرد: بر اساس قانون تنها به مصارف برق تا سطح الگو یارانه پرداخت می‌شود و آن دسته از مشترکانی که مصارف بالایی دارند، یا باید با اقدامات مدیریتی مصرف برق خود را به سطح الگو نزدیک کنند و یا برق مازاد خود را از طریق روش‌های جایگزین مانند ذخیره ساز، مولدهای خورشیدی و بورس انرژی تأمین کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها