پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

دام جدید کلاهبرداران برای کاربران رمزارز

22 فروردین 1403
دام جدید کلاهبرداران برای کاربران رمزارز

یک سرمایه‌گذار ناشناس ارز دیجیتال در شبکه X گزارش کرده که به دلیل نصب دو افزونه مخرب مرورگر کروم، ۸۰۰ هزار دلار از دست داده است.

به گزارش بانک اول  این سرمایه‌گذار در ابتدا ضرر خود را ۵۰۰ هزار دلار اعلام کرده بود، اما با بررسی‌های بیشتر متوجه شد که مبلغ ۸۰۰ هزار دلار از چند کیف پول او به سرقت رفته است.

گزارش‌ها حاکی از آنند که افزونه‌های مخرب شامل یک کی‌لاگر (keylogger: نرم افزارهایی که کلیدهای فشرده‌شده بر روی صفحه کلید را ذخیره می‌کنند) بودند که نوع خاصی از کیف پول‌های رمزارزی را هدف قرار می‌دادند.

از طرفی، به نظر می‌رسد که این افزونه‌ها به دلیل آسیب‌پذیری کروم ناشی از تاخیر در به‌روزرسانی‌های منظم یا دریافت یک بدافزار، توسط اسکنر ویروس قربانی شناسایی نشده‌اند.

بر اساس توییت این کاربر، دو افزونه مشکوک شناسایی‌شده، Sync test beta و Simple Game هستند.

به نوشته رمزارز، این قربانی می‌گوید که تنظیمات ترجمه خودکار زبان کره‌ای در مرورگر کروم او فعال شده است.

این سرمایه‌گذار در ادامه توییت خود گفته که این اشتباه ۸۰۰ هزار دلاری به او یاد داد که:

اگر افزونه‌ای مشکوک به‌ نظر می‌رسد یا به‌طوری غیرعادی از او می‌خواهد که عبارت seed یا بازیابی خود را وارد کند، ممکن است به تخلیه کامل کیف پول رمزارزی منجر شود.

طبق آخرین به‌روزرسانی، مهاجمان وجوه سرقتی در این حمله را به دو صرافی انتقال داده‌اند: مکسی (MEXC) واقع در سنگاپور و Gate.io که دفتر مرکزی آن در جزایر کیمن است.

اخبار مرتبط

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها