پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

راهنمای سایت های کاربردی برای فعالان اقتصادی

29 خرداد 1403
 راهنمای سایت های کاربردی برای فعالان اقتصادی

الکترونیکی شدن امور دولتی که سال‌هاست تحت عنوان دولت الکترونیک پیگیری می‌شود، عموم مردم به‌ویژه فعالان اقتصادی را ناگزیر کرده است برای انجام امور دولتی و اداری خود به‌جای مراجعه حضوری، به سایت شرکت‌ها و ادارات مراجعه کنند و حداقل بخش اصلی کارهای خود را از طریق این سایت‌ها انجام دهند.

به گزارش بانک اول ، اینترنتی شدن کارها در بستر دولت الکترونیک، باعث شده بخش مهمی از بارگذاری اسناد، اظهارنامه‌ها و دریافت مجوزها از طریق سایت سازمان‌ها، ادارات و درگاه‌های ملی انجام شود به همین مناسب مردم و به‌ویژه کسانی که درگیر فعالیت‌های اقتصادی هستند، ضروری با سایت‌های نظیر درگاه ملی مجوزها، امور مالیاتی، تأمین اجتماعی، ثبت معاملات املاک، گمرک و... آشنا شوند.

درگاه ملی مجوزها

https://mojavez.ir/

طبق قانون درخواست صدور و تمدید مجوزهای کسب‌وکار باید از طریق این درگاه انجام شود.

سازمان تأمین اجتماعی

https://eservices.tamin.ir

امور بیمه‌ای کارفرمایان، کارگران، بازنشستگان و مستمری‌بگیران باید از طریق سایت سازمان تأمین اجتماعی انجام شود.

سامانه مالیات بر درآمد حقوق

https://salary.tax.gov.ir

طبق بند (ث) تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۳ مؤدیان دولتی باید اطلاعات حقوق کارکنان را برای استفاده از معافیت مالیاتی حقوق در این سامانه وارد کنند.

سامانه ارزش‌افزوده

https://evat.ir

مؤدیان مالیاتی اعم از کسبه و شرکت‌ها، برای ارسال اظهارنامه مالیات ارزش‌افزوده باید از طریق این سامانه اقدام کنند.

درگاه خدمات الکترونیک مالیاتی

https://my.tax.gov.ir/

هر ایرانی (حتی اگر مؤدی نباشد) امکان مراجعه به این درگاه و دسترسی به اطلاعات مالیاتی خود را دارد.

سامانه جامع تجارت ایران

https://ntsw.ir

فعالان اقتصادی به‌ویژه بازرگانان برای انجام امور تجاری خود باید به این سامانه مراجعه کنند.

پنجره واحد تجارت فرامرزی

https://epl.irica.gov.ir

بازرگانان باید امور گمرکی خود را از طریق پنجره واحد تجارت فرامرزی انجام دهند.

روزنامه همشهری
اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها