پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۸ عادتی که نمی گذارد به پول برسید!

30 خرداد 1403
۸ عادتی که نمی گذارد به پول برسید!

پولدار شدن رویای همه ماست . توی این دنیا کمتر کسی را می توان پیدا کرد که حتی برای یک بار رویای پولدار شدن به مغزش خطور نکرده باشد .

به گزارش بانک اول این وسط بیشتر ما هم با دیدن آدم های پولدار نه فقط یک باره یاد رویای همیشه مان می افتیم که خیلی زود در برابر آدم مایه دار هم جبهه می گیریم .

” طرف شانس داشته وگرنه…”, ” خدا برایش خواسته وگرنه…” حقیقت این است که شاید شانس و خواست خدا همراه طرف بوده اما این وسط یک سری رفتارها هم بوده اند که حتما طرف را به مال و منال رسانده اند .

عاداتی که او خیلی وقت پیش از من و شما آنها را ترک کرده و خیلی زود به خواسته اش رسیده .

اگر شما هم دنبال پولدار شدن هستید بد نیست عادت هایی که راه رسیدن به پول را جلوی تان سد می کنند را بشرح زير بشناسيد:

اگر روی پس انداز کردن تمرکز دارید نه خرج کردن…

درست است که برای پول دار شدن باید پول روی پول گذاشت اما داستان این است که تا مزه خرج کردن درست و حسابی هم زیر دندانتان نیاید آن وقت انگیزه‌ای هم برای پول جمع کردن ندارید.

توی دنیا آنهایی دنبال پول جمع کردن هستند که برای خرج کردن‌اش هم فکری دارند.

پس به جای اینکه به پس انداز بیشتر فکر کنید برای چطور خرج کردن هم وقت بگذارید. البته پس انداز را هم فراموش نکنید. سهمی پس انداز و سهمی خرج.

اگر هنوز هیچ جایی سرمایه گذاری نکرده‌اید…

هیچ آدم پولداری یک شبه پولدار نشده مگر اینکه روزی جایی سرمایه هر چند اندکی را به کار گرفته باشد که بعد‌ها نتیجه‌اش او را به عرش اعلا رسانده.

پس اگر رویای پولدار شدن دارید همین الان آستین بالا بزنید و یک راه هرچند ساده برای سرمایه گذاری پیدا کنید.

این قانون را هم فراموش نکنید که همه پولدارهای دنیا متوسط ۲۰ درصد درآمدشان را سرمایه گذاری کرده‌اند!

اگر به حقوق ثابت راضی هستید…

بعضی‌ها روحیه ثابتی دارند و اهل ریسک نیستند. یعنی همین که ساعت ۷ صبح از خانه بزنند بیرون و به محل کارشان برسند و ساعت ۲ بعد از ظهر اداره را ترک کنند و آخر ماه هم حقوق ثابتی بگیرند برایشان کفایت می‌کند.

این روحیه آرام ستودنی است اما نباید از او توقع پولدار شدن داشته باشید. پولدار‌ها دنبال نتیجه هستند نه زمان صرف کردن!

اگر رویای دیگران را دنبال می‌کنید…

خیلی از ما ناخواسته دنبال رویای دیگران می‌رویم. مثلا توقعاتی که از کودکی از ما داشته‌اند و باورهایی که به ما القا کرده‌اند.

نمونه‌اش انتظار پدر و مادر‌ها برای دکتر و مهندس شدن فرزندشان می‌شود رویایی که برای او می‌سازند نه رویایی که خود او دنبالش می‌رود.

اگر می‌خواهید پول روی پول بگذارید باید شیفته کار خودتان باشید نه انتظاری که از شما داشتند و دارند!

اگر به منطقه امن تان دل بسته‌اید…

همه در زندگی دنبال امنیت و آسایش هستیم آن قدر که ترجیح می‌دهیم وقتی به جای ثابتی رسیدیم دیگر شرایط را تغییر ندهیم.

این شرایط ثابت را به اسم منطقه امن می‌شناسیم. شما وقتی می‌توانید به پولدار شدن فکر کنید که جسارت بیرون آمدن از این منطقه امن را هم داشته باشید.

اگر رویای پولدار شدن دارید یاد بگیرید که توی شرایط مبهم هم پا بگذارید.

اگر هدفی برای پول دار شدن ندارید…

برای پول در آوردن باید هدف داشت. در واقع بیشتر برای خرج کردن‌اش باید هدفمند بود. باید هدفی واضح و مشخص داشته باشید.

خرید خانه، ماشین، ویلا، سفر خارجی و… این‌ها همه هدف‌های مشخص هستند. یکی از دلایلی که آدم‌ها پول دار نمی‌شوند این است که اصلا نمی‌دانند باید با پولشان چه کنند.

اگر اول خرج می‌کنید و بعد پس انداز

همیشه قبل از این که برای خرج کردن حقوقتان تصمیم بگیرید سهمی که برای پس انداز درنظر دارید را کنار بگذارید.

۱۰ درصد از درآمد ماه اگر به پس انداز اختصاص پیدا کند آن وقت دیگر مشکلی نخواهید داشت. این سهم باید در هر شرایطی کنار گذاشته شود.

اگر فکر می‌کنید پولدار شدن محال است…

با خودمان که تعارف نداریم. تا وقتی که فکر می‌کنیم پولدار شدن کار ما نیست هیچ اتفاقی هم برایمان نمی‌افتد.

انهایی که به نظر ما خدا به‌شان شانس و پول با هم داده فرقشان با ما این است که به پولدار شدنشان باور داشتند. پس به غیرممکن‌ها فکر کنید. حتما ممکن می شود.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها