پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

چگونه همراه بانک‌های جعلی را بشناسیم؟

17 تیر 1403
چگونه همراه بانک‌های جعلی را بشناسیم؟

این روزها کلاهبرداری از طریق همراه بانک‌های جعلی افزایش یافته است. اما چگونه باید از این کلاهبرداری‌ها پیش‌گیری کنیم؟

به گزارش  بانک اول  با افزایش استفاده مردم از همراه بانک و اینترنت بانک برای انجام فعالیت‌های بانکی، بسیاری از سودجویان و کلاهبرداران، با جعل اپلیکیشن‌های بانکی، به اطلاعات کارت بانکی قربانیان دسترسی پیدا کرده و حساب آنها را خالی می‌کنند. با وجود هشدارهای متعدد درباره این روش کلاهبرداری از سوی مراجع ناظر و رسانه‌ها، این موضوع همچنان قربانی می‌گیرد.

یکی از فراگیرترین روش‌های کلاهبرداری‌های اینترنتی، استفاده از اپلیکیشن‌های جعلی است. کلاهبرداران با ایجاد اپلیکیشن‌هایی که شباهت بسیاری نسبت به نسخه اصلی آنها دارد، اطلاعات بانکی مشتریان را دریافت کرده و به حساب آنها دسترسی پیدا می‌کنند.

امروز نیز پلیس فتا با ارسال پیامی به شهروندان، باردیگر به انتشار نسخه‌های جعلی همراه بانک‌ها هشدار داده است. در متن این پیام نوشته شده است: «با توجه به انتشار نسخه‌های جعلی همراه بانک و اینترنت بانک از سوی مجرمین، اکیداً از جستجوی این خدمات در موتورهای جست‌وجو خودداری و از وب‌گاه اصلی بانک اقدام به دریافت برنامک‌ها یا خدمات مورد نظر کنید.»

چگونه از کلاهبرداری از طریق همراه بانک پیش‌گیری کنیم؟

همانطور که در این پیام تاکید شده است، اصلی‌ترین راه برای پیشگیری از این جرایم، استفاده از نسخه اصلی همراه بانک‌هاست. به این منظور، مشتریان باید با مراجعه به وبسایت اصلی هر بانک، اپلیکیشن همراه بانک آن را دانلود کرده و از آن استفاده کنند.

به علاوه، مشتریان باید بدانند که بانک‌ها تحت هیچ شرایطی از مشتریان خود نمی‌خواهند که اطلاعات بانکی خود را از طریق ایمیل، تلفن یا پیامک در اختیار دیگران قرار دهند. بنابراین اگر مشتریان، پیامکی با این مضمون از سوی بانک مواجه شدند، باید بدانند که تحت خطر کلاهبرداری قرار دارند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها