یکشنبه, 18 شهریور 1403 2024,September

گروه‌بندی مالیاتی صاحبان مشاغل براساس درآمد مشخص شد

30 تیر 1403
گروه‌بندی مالیاتی صاحبان مشاغل براساس درآمد مشخص شد

با توجه به آیین‌نامه ماده ۹۵ ق.م.م افرادی که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌اند در گروه یک مالیاتی قرار خواهند گرفت.

به گزارش بانک اول ، نگاهی به آیین‌نامه‌های اجرایی ماده 95 قانون مالیات‌های مستقیم نشان می‌دهد که براساس حجم فعالیت در سال 1402، درآمد بیش از 30 میلیارد تومان منجر به قرار گرفتن فعالان اقتصادی در گروه اول خواهد شد. همچنین از درآمد بیش از 10 و کمتر از 30 میلیارد تومان در گروه دوم طبقه‌بندی شده و صاحبان مشاغلی که در گروه‌های اول و دوم قرار نمی‌گیرند، جزو گروه سوم محسوب می‌شوند.

در مواردی که مودیان صرفاً به فعالیت ارائه خدمات اشتغال داشته باشند 50 درصد نساب‌های تعیین شده در شاخص مبنای گروه‌بندی است. نکته بعدی اینکه شاخص درآمد آخرین برگه قطعی، مشروط به ابلاغ برگ قطعی حداکثر تا پایان دی ماه سال قبل به مودی است.

این رقم برای گروه اول در سال 1401، 15 میلیارد تومان و برای سال 1400، 5.5 میلیارد تومان تعیین شده است. در نتیجه اگر درآمدهای مربوط به سال‌های 1400 و 1401 از رقم‌های مورد اشاره بیشتر باشد، مشمول گروه اول اول خواهد شد.

همچنین اشخاص گروه اول براساس نوع فعالیت شامل کلیه واردکنندگان و صادرکنندگان، صاحبان کارخانه‌های و واحدهای تولیدی و بهره‌برداران معادن دارای پروانه، صاحبان هتل‌های سه ستاره و بالاتر، صاحبان بیمارستان‌ها و زایشگاه‌ها و درمانگاه‌ها و کلینیک‌های تخصصی، صاحبان مشاغل صرافی، صاحبان فروشگاه‌های زنجیره‌ای، صاحبان موسسات حسابداری و دفترداری و خدمات مالی و ارائه دهندگان خدمات مدیریتی و مشاوره‌ای و انفورماتیک و طراحی سیستم و صاحبان موسسات حمل و نقل موتوری، زمینی، دریایی و هوایی اعم از مسافری یا باربری هستند.

تسنیممالیات ,

اخبار مرتبط
ماهانی عضو انجمن انبوه سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه دولت چهاردهم باید تکمیل و اتصال دستگاه ها را به سامانه املاک و اسکان پیگیری کند گفت: ثبت نام در این سامانه باعث شفافیت اطلاعات در حوزه مسکن، تسهیل فرآیند خانه دار شدن اقشار جامعه، ایجاد سرشماری برخط نفوس و مسکن که منجر به اجرای سیاست‌های اعمال مالیات و پرداخت یارانه‌های هدفمند مردم می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برخی شایعه‌ها و ادعا‌های مطرح‌شده در فضای مجازی درباره افزایش سهمیه کارت سوخت را فریبکاری و با قصد کلاهبرداری از مردم اعلام کرد و گفت: این ادعا را به‌شدت تکذیب می‌کنم و اساساً امکان شارژ کارت سوخت فقط از طریق سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، مطابق با ضوابط و مقررات انجام می‌شود و مطرح‌شدن ادعا‌هایی این‌چنینی تنها به قصد سوءاستفاده از مردم انجام می‌شود.
حمید حاج اسماعیلی - فرایند تعیین دستمزد را مورد اشاره قرار داده و می‌گوید: فرایند تعیین دستمزد طبق آنچه در قانون آمده با حضور نمایندگان کارگری،کارفرمایی و دولت به شکل سه‌جانبه تعیین می‌شود بنابراین وزارت کار برگزار کننده جلسات است و جلسات مزد باید با همفکری شرکای اجتماعی یعنی دولت،‌ نماینده کارگر و نماینده کارفرما باشد.
بر اساس آنچه در قانون برنامه هفتم پیشرفت به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد، افزایش سن بازنشستگی تا حداکثر ۳۵ سال خدمت امکان‌پذیر است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها