پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۷ قانون پس انداز پول نجات دهنده

01 مرداد 1403
۷ قانون پس انداز پول نجات دهنده

اگر موارد زیر را ردیابی نکنید نمی توانید وضعیت مالی خود را درست کنید.این هفت قانون را در زندگی خود وارد کنید و نتیجه درخشان آنرا ببینید.

به گزارش بانک اول  اگرچه این روزها درآمدها جوابگوی برخی از نیازها را نمی پوشاند، ولی تمرین و بکارگیری برخی قوانین حتما نتیجه مثبتی خواهد داشت.

۱- قانون ۲۰_۸۰

حداقل ۲۰ درصد درامد رو به مخارج سرمایه ای اختصاص بدهید و ۸۰ درصد را به مخارج جاری

۲- قانون بودجه ۵۰/۳۰/۲۰

۵۰ درصد نیاز های
۳۰ درصد خواسته ها
۲۰ درصد پس انداز

۳- قانون ۱درصد

برای خرید های ناگهانی از قانون ۱درصد استفاده می کنیم.اگر دارایی یا کالایی را می خواهید بخرید بیش از ۱درصد درامد ناخالص ما است ۳ روز صبر می کنیم، اگر بعد ۳ روز آن کالا را می خواهید بخرید.

۴- قانون۷۲

درمورد پس انداز هیجان داشته باشید. با استفاده از قانون ۷۲ می توانید به سرعت محاسبه کنید، چند سال طول می کشد پولتان را دو برابر کنید.

۵- ۳ تا ۶ برابر درآمد خود را در صندوق اضطراری قرار دهید.

وقتی یک روز بحرانی اومد تحملش را داشته باشید.شما باید اول به فکر بقا باشید و بعد رشد پایدار.

۶- ایجاد یک سیستم پس انداز خودکار

پیش فرض ها قدرتمند هستند. زیرا انسان ها تنبل و فراموشکارند.پس با خودکار کردن آن، پس انداز را به صورت پیش فرض خود قرار دهید.

قبل از اینکه درآمد رو ببینید، پس انداز و سرمایه گذاری کنید.

۷- پس انداز تامین اجتماعی

سهم بیمه تامین اجتماعی خود را به حداکثر برسانید تا بالاترین پاداش و حقوق بازنشستگی را بگیرید.به ویژه در سال های آخر بازنشستگی./بنکر

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها