جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

این داروها را با خود به کربلا نبرید! + عکس

23 مرداد 1403
این داروها را با خود به کربلا نبرید! + عکس

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان با اشاره به اعمال حبس طولانی مدت و جریمه‌های سنگین نقدی برای حمل‌کنندگان داروهای ممنوعه و غیرمجاز در راهپیمایی اربعین، در این خصوص به زائران هشدار داد.

به گزارش بانک اول سرهنگ محمدقاسم رحیمی در بازدید از مرز شلمچه اظهار کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان تجهیزات فنی و دستگاه‌های موادیاب پیشرفته در مرزهای شلمچه و چذابه مستقر کرده است که در شناسایی متهمان و کشف جاسازی‌های موادمخدر از قابلیت بسیار بالای برخوردار هستند.

وی با اشاره به داروهای ممنوعه و غیر مجاز کشور عراق گفت: حمل دارو در اشکالی مانند قرص، شربت و آمپول که حاوی کدئین و یا مواد مخدر از جمله دیازپام، فلورازپام، کلونازپام، اگزازپام، لورازپام، شربت تریاک، دیفن اکسیلا، استامینوفن کدئین، متادون، ترمادول، ریتالین، بوپونورفین (b۲)، داروهای بیماری صرع، داروهای سرطان و.. که به نوعی حاوی مقادیری مواد مخدر هستند، بر اساس قوانین کشور عراق جرم محسوب می‌شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان افزود: زائران از همراه داشتن هر گونه داروی گیاهی مشکوک مانند شیرین بیان، قره قوت و.. که از لحاظ ساختاری شباهت زیادی به مواد مخدر دارد و از طرفی ممکن است برای ماموران کشور عراق ناشناخته باشد، خودداری کنند.

سرهنگ رحیمی گفت: امیدواریم زائران با مطالعه و به کار بستن توصیه‌ها و هشدارهای پلیس، از حمل موارد غیر قانونی خودداری کنند تا شاهد دستگیری و بازداشت آن‌ها به دلیل حمل داروهای ممنوعه و غیرمجاز نباشیم. /ایسنا

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها