پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

رازهایی درباره رمز عبور

29 مرداد 1403
رازهایی درباره رمز عبور

برخی کارشناسان امنیت سایبری توصیه می‌کنند رمز عبور خود را هر ۳ماه یک‌بار تغییر دهید، اما این می‌تواند یک اشتباه باشد.

به گزارش بانک اول، توجه داشته باشید برای در امان بودن، داشتن یک رمز عبور قوی برای مدت زمان ۹۰روز کافی نیست، چون چنین چیزی تنها در حد افسانه است و گاهی می‌تواند راهی آسان برای تبدیل‌شدن شما به یک قربانی به‌حساب بیاید.

اشتباهات رایج

نکاتی که اغلب درباره رمزهای عبور مفید به‌نظر می‌رسند، ممکن است در واقع اشتباه باشند. به همین‌خاطر شما باید مدام اطلاعات خود را دراین‌خصوص به‌روز کنید.

استفاده از رمزهای عبور یکسان برای چندین حساب اشتباه است؛ یکی لو برود، باقی هم لو رفته‌اند!

قانون «۹۰روز» که کاربران را تشویق می‌کند تا رمزهای عبورشان را هر ۹۰روز تغییر دهند، یک اشتباه است.

کارشناسان می‌گویند فقط درصورت لزوم باید رمز را تغییر دهید، زیرا تکرار می‌تواند منجر به ایجاد گذرواژه‌های ضعیف یا تکراری شود.

تعداد و نوع کاراکترهای معتبر

درنظر داشته باشید، فقط پس از اطلاع از اینکه اعتبار ورود شما به خطر افتاده است، باید رمزهای عبور خود را تغییر دهید.

عده‌ای هم ادعا می‌کنند که شما باید در نام کاربری دست‌کم ۱۲ کاراکتر مؤثر داشته باشید؛ اما کارشناسان می‌گویند این میزان دیگر کافی نیست.

در واقع یک رمز عبور قوی باید حداقل ۱۶ کاراکتر داشته باشد و حاوی ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و کاراکترهای خاص مانند علامت تعجب یا علامت دلار باشد.

از نام‌ها، تاریخ تولد و دیگر اطلاعات شخصی که به‌راحتی در اینترنت پیدا می‌شوند استفاده نکنید.

دستیابی هکرها به چنین اطلاعاتی در مورد شما به‌راحتی امکان‌پذیر خواهد بود.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها