پنجشنبه, 29 شهریور 1403 2024,September

رازهایی درباره رمز عبور

29 مرداد 1403
رازهایی درباره رمز عبور

برخی کارشناسان امنیت سایبری توصیه می‌کنند رمز عبور خود را هر ۳ماه یک‌بار تغییر دهید، اما این می‌تواند یک اشتباه باشد.

به گزارش بانک اول، توجه داشته باشید برای در امان بودن، داشتن یک رمز عبور قوی برای مدت زمان ۹۰روز کافی نیست، چون چنین چیزی تنها در حد افسانه است و گاهی می‌تواند راهی آسان برای تبدیل‌شدن شما به یک قربانی به‌حساب بیاید.

اشتباهات رایج

نکاتی که اغلب درباره رمزهای عبور مفید به‌نظر می‌رسند، ممکن است در واقع اشتباه باشند. به همین‌خاطر شما باید مدام اطلاعات خود را دراین‌خصوص به‌روز کنید.

استفاده از رمزهای عبور یکسان برای چندین حساب اشتباه است؛ یکی لو برود، باقی هم لو رفته‌اند!

قانون «۹۰روز» که کاربران را تشویق می‌کند تا رمزهای عبورشان را هر ۹۰روز تغییر دهند، یک اشتباه است.

کارشناسان می‌گویند فقط درصورت لزوم باید رمز را تغییر دهید، زیرا تکرار می‌تواند منجر به ایجاد گذرواژه‌های ضعیف یا تکراری شود.

تعداد و نوع کاراکترهای معتبر

درنظر داشته باشید، فقط پس از اطلاع از اینکه اعتبار ورود شما به خطر افتاده است، باید رمزهای عبور خود را تغییر دهید.

عده‌ای هم ادعا می‌کنند که شما باید در نام کاربری دست‌کم ۱۲ کاراکتر مؤثر داشته باشید؛ اما کارشناسان می‌گویند این میزان دیگر کافی نیست.

در واقع یک رمز عبور قوی باید حداقل ۱۶ کاراکتر داشته باشد و حاوی ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و کاراکترهای خاص مانند علامت تعجب یا علامت دلار باشد.

از نام‌ها، تاریخ تولد و دیگر اطلاعات شخصی که به‌راحتی در اینترنت پیدا می‌شوند استفاده نکنید.

دستیابی هکرها به چنین اطلاعاتی در مورد شما به‌راحتی امکان‌پذیر خواهد بود.

اخبار مرتبط
اولگ کارپیاک گزارشگر اوکراینی بی بی سی در گزارشی به شغل‌های برتر در یک دهه آینده پرداخت و نیز مشاغلی که تحت تاثیر توسعه فناوری‌های نوین و دیجیتال از بین خواهند رفت.
افزایش قیمت خودرو با تایید معاون اول رئیس‌جمهور فقط یکی از شایعه اقتصادی در روز‌های اخیر است. در روز‌های پایانی شهریور ممنوعیت فروش نان با کارت بانکی و ممنوعیت صادرات مرغ تکذیب شده و فعلا خبر‌های دیگری مثل تبدیل وام ازدواج به تسهیلات غیرنقدی و احداث خانه ۲۵ متری و آغاز رجیستری آیفون ۱۶ را نباید جدی بگیریم.
مالیات در کشور‌های مختلف، انواع متفاوتی دارد و به‌ صورت‌های متنوعی پرداخت می‌شود. اما در کشور ایران بر اساس قوانین مالیاتی، مالیات‌ها به دو دسته مالیات مستقیم و مالیات غیرمستقیم تقسیم می‌شوند. این دسته‌ها نیز خود به دسته‌بندی‌های کوچک‌تری تقسیم می‌شوند که در جدول زیر قابل مشاهده است:
تعداد صدمیلیونرها، در سراسر جهان افزایش یافته و رشد سریع آنان در ایالات‌متحده و چین ثبت شده است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها