پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

سقف انتقال کارت به کارت چقدر است؟

03 شهریور 1403
سقف انتقال کارت به کارت چقدر است؟

براساس اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش های بانکی روزانه با توجه به نوع تراکنش متغیر است.

به گزارش بانک اول انتقال وجه از طریق کارت به کارت یکی از رایج‌ترین روش‌های پرداخت در جامعه امروز  است. اما بانک مرکزی برای جلوگیری از پولشویی و سفته‌بازی، محدودیت‌هایی را در قالب سقف کارت به کارت در نظر گرفته است. مبلغی که می‌توانید روزانه از طریق کارت به کارت انتقال دهید، به عوامل مختلفی از جمله نوع بانک، روش انتقال (از طریق گوشی، خودپرداز، اینترنت و ...) و سیاست‌های بانک مرکزی بستگی دارد.


محدودیت‌های انتقال وجه از طریق کارت به کارت، بسته به روش انجام تراکنش متفاوت است. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه با استفاده از عابربانک با سقف انتقال وجه از طریق اپلیکیشن‌های موبایلی متفاوت خواهد بود.


بر اساس این دستورالعمل، تمامی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری موظفند سقف روزانه انتقال وجه از طریق درگاه‌های اینترنتی خود را برای افراد حقیقی ۱۰۰ میلیون ریال (۱۰ میلیون تومان) تعیین کنند. همچنین، برای افراد حقیقی فاقد پرونده مالیاتی، سقف ماهانه انتقال وجه اینترنتی یک میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) در نظر گرفته شده است.


این محدودیت‌ها شامل تمامی روش‌های انتقال وجه از جمله کارت به کارت اینترنتی می‌شود و به صورت یکسان برای همه بانک‌ها اعمال خواهد شد.


انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است و کنترل محدوده اعلام شده بر عهده موسسه اعتباری صادر کننده کارت است.


علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

بانک / موسسه مالی اعتباری سقف کارت به کارت با همراه بانک سقف کارت به کارت با نرم‌افزارهای پرداخت
ملت ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
اقتصاد نوین ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
انصار ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
ایران زمین ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
پارسیان ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
پاسارگاد ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
 پست بانک ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
تجارت  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
توسعه و تعاون ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
حکمت ایرانیان ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
خاورمیانه ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
دی ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
رفاه کارگران ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
سپه ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
سامانه  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
سرمایه  ۱۰ میلیون تومان ۳ میلیون تومان
سینا  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
شهر  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
صادرات  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
صنعت و معدن ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
قرض‌الحسنه رسالت ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
قرض‌الحسنه مهر ایران ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
مهر اقتصاد ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
کارآفرین ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
کشاورزی ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
گردشگری ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
مسکن ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
آینده  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
ملی  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
اعتباری توسعه ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
کوثر  ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان
ملل ۱۰ میلیون تومان ۵ میلیون تومان


گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها