ﺳﻪشنبه, 10 مهر 1403 2024,October

کم درآمدترین استان ایران کدام است؟

09 مهر 1403
کم درآمدترین استان ایران کدام است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ یک خانوار در استان تهران درآمد بیشتری نسبت به خانوارهای سایر استان‌ها کسب کرده، استان سمنان نیز در قعر این جدول قرار گرفته است.

به گزارش بانک اول یکی از عوامل ایجاد رفاه برای خانوارها درآمد است. افزایش سطح درآمد خانوارها می‌تواند میزان رفاه آن‌ها تعیین کند. البته که در کنار درآمد باید هزینه خانوارها نیز لحاظ شود اما به طور کلی اثر درآمد بر مصرف خانوارها و میزان هزینه‌کرد آن‌ها اثر گذار است.

مرکز آمار ایران در گزارش هزینه درآمد سال ۱۴۰۲، میزان درآمد یک خانوار را در استان‌های مختلف کشور منتشر کرده است. طبق این گزارش خانوارهای تهرانی بیشترین سطح درآمدی را در سال ۱۴۰۲ ثبت کرده اند. در سمت دیگر ماجرا استان سمنان قرار گرفته که کمترین سطح درآمدی خانوارها را در سال گذشته داشته است.

درآمد خانوارهای تهرانی، بیشتر از ۳۸۰ میلیون تومان در سال

همانطور که گفته شد مرکز آمار ایران در گزارش هزینه درآمد خود در سال ۱۴۰۲ وضعیت درآمدی خانوار در استا‌ن‌های مختلف را منتشر کرده است. بر اساس این گزارش استان تهران در صدر درآمد خانوارها قرار گرفته است. طبق این داده‌ها درآمد یک خانوار تهرانی در سال ۱۴۰۲ معادل ۳۸۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بوده است.

این در حالی است که میانگین درآمد سالانه یک خانوار در کشور معادل ۲۵۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بوده است. این آمارها نشان می‌دهد تهرانی‌ها ۱۲۵ میلیون تومان بیشتر نسبت به میانگین کشوری کسب درآمد کرده‌اند.

در سمت دیگر این طیف درآمدی استان سمنان قرار گرفته که کمترین سطح درآمدی میان استان‌ها را داشته است. طبق بررسی‌ها یک خانوار سمنانی در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۵۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان درآمد کسب کرده است.

در این میان، استان‌ البرز که همسایه پایتخت‌نشینان است، درآمد حدود ۲۸۴ میلیون تومانی را برای هر خانوار خود به طور میانگین دیده است. همچنین خانوارهای استان خراسان رضوی درآمدی حدود ۱۹۴ میلیون تومان به طور متوسط در سال گذشته تجربه کرده‌اند.  

اخبار مرتبط
وزیر کار با بیان اینکه ۸۵۰ هزار بازنشسته مشاغل سخت و زیان آور داریم، گفت: تنها امتیازی که هم اکنون به این افراد داده می شود بازنشستگی پیش از موعد است ولی باید دستمزد آنها هم تغییر کند.
سامانه نیما در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۱ برای تأمین ارز از سوی صرافی‌ها بابت هزینه‌های نقل و انتقال و تبدیلات وجوه ارزی (کارمزد) از محل خرید ارز از طریق سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما)، گواهی ثبت آماری صادر نمی‌گردد و تأمین این هزینه‌ها صرفاً از طریق درج اطلاعات هزینه‌های مذکور در فیلد کارمزد ارزی سامانه مورد اشاره تا سقف مجاز بر اساس بخشنامه‌های ابلاغی انجام می‌شود.
سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی راهور پایتخت درباره جریمه پلاک پوشانی توضیحاتی داد.
قیمت تمام‌شده هر کیلووات برق در حال حاضر 754تومان است و اگر مشترکان در رده پرمصرف‌ها و برق‌خواران قرار گیرند، هر کیلووات اضافه بر 2.5برابر الگوی تعیین‌شده، برای آنها 3770تومان حساب خواهد شد. بنابراین اگر مصرف اضافه به‌طور مثال 300کیلووات باشد، هزینه برق یک میلیون و 300هزارتومانی به آنها تحمیل می‌شود

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها