جمعه, 11 آبان 1403 2024,November

وزیر ارتباطات: فیلترینگ تمام شد!

10 آبان 1403
وزیر ارتباطات: فیلترینگ تمام شد!

​ستار هاشمی در حاشیه جلسه هیات دولت دیروز (9 آبان ماه) از اقدام جدید دولت برای برداشتن فیلترینگ خبر داد.

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا ستار هاشمی در حاشیه جلسه هیات دولت امروز (9 آبان ماه) از اقدام جدید دولت برای برداشتن فیلترینگ خبر داد و گفت: اقدامات به طور جدی در دولت در دستور کار است و ما این موضوع را دنبال می‌کنیم. اجازه دهید مسیر خود را طی کند.

ضرورت رفع فیلترینگ

همچنین روز گذشته به مناسبت روز جهانی اینترنت نشست ویژه‌‌ی کارزارهای رفع فیلترینگ توسط پلتفرم «کارزار» برگزار شد. که مسئولان و کارشناسان در آن به ضرورت پایان فیلترینگ در ایران اشاره کرده بودند.

علیرضا عبداللهی‌نژاد، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات، نماینده‌ی وزارتخانه در این نشست بود و به سیاق سایر اظهارات وزارت ارتباطات در حوزه‌ی فیلترینگ از لزوم رفع فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت گفته بود: موضع رسمی وزارت ارتباطات این است که محدودیت‌هایی که در زمینه‌ی فیلترینگ هست باید برداشته شود. وزارت ارتباطات در خصوص وضعیت اینترنت گزارش‌های دقیق و متقن با داده‌ها و آمارهای مشخص تهیه کرده و در اختیار دولت و شخص رئیس‌جمهور قرار داده است. الان این امر در دست آقای رئیس‌جمهور است و ما هم امیدواریم در آینده‌ی نزدیک خبرهای خوبی را اعلام کنیم و گشایش‌هایی رخ بدهد. يکی از کارهایی که در ابتدای دولت تعریف کردیم استفاده‌ از نظر ذی‌نفعان، روزنامه‌نگاران و ساير گروه‌ها بود و الان نیز به این موضوع پایبند هستیم. دیدگاه ما این است که ادامه‌ی این وضعیت به مصلحت نیست و در حوزه‌های مختلف مضرات بسیاری برای کشور داشته است.

هادی خانیکی، استاد علوم ارتباطات، در این نشست بر لزوم رسیدن به یک فهم مشترک درباره اینترنت بین حاکمیت و جامعه نیز بیان کرده بود: فهم جامع و مشترکی از مسئله‌ی اینترنت و موضوع فیلترینگ وجود ندارد. یک سطح این موضوع حاکمیت است، یک سطح نخبگان و گروه‌های مرجع و سطح سوم هم جامعه است که این فهم مشترک باید در میان این سه سطح ایجاد شود. مسئله‌ی اینترنت و استفاده از ظرفیت آن یک مسئله‌ی ملی است و از همه‌ی حوزه‌ها باید به آن پرداخته شود.

این استاد دانشگاه در ادامه به آمارهای اخیر ایسپا در خصوص میزان استفاده‌ی دانشجویان از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی اشاره کرده بود. به گفت او طبق نظرسنجی ایسپا، ۲۳۳ دقیقه در روز زمانی است که دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی به سر می‌برند. با این وضعیت فیلترینگ، کندی اینترنت و از کار افتادن فیلترشکن‌ها حدود ۴۶ درصد دانشجویان در روز با اضطراب و دلهره مواجه‌ هستند. این اضطراب بی‌اعتمادی به حاکمیت و کل جامعه، دغدغه‌ی مهاجرت و رفتن از کشور و… را در وجود این جوانان ایجاد می‌کند.

اخبار مرتبط
رئیس‎ کل بانک مرکزی گفت: سیاست ارزی بانک مرکزی در حال حاضر این است که نرخ ارز نیما متناسب با متغیرهای بنیادین اقتصادی تغییر کند. سامانه بازار ارز توافقی نیز که هم‎اکنون بصورت آزمایشی فعالیت می کند بزودی وارد فاز عملیاتی می شود.
کاهش دمای کامپیوتر هرگز کاری ساده نبوده و نیست. اما نکته مهم این است که دمای کامپیوتر با استفاده از ابزارهای مختلف تحت نظارت شما باشد. انجام کارهای پیشگیرانه نیز می‌تواند تا حد زیادی این مشکلات را کاهش دهد. سعی کنید که حداقل سالی یک‌بار کامپیوتر خود را تمیز کرده و خمیر حرارتی آن را هر چند سال تعویض کنید تا عمر مفید کامپیوتر شما افزایش پیدا کند.
عبدالناصر همتی، درباره وضعیت بانک‌ها و موسسات ناتراز اظهار داشت: بانک‌های ناتراز دو گروه هستند : گروه اول بانک‌ دولتی است که پیگیری آن برای افزایش سرمایه و پرداخت بدهی‌های دولت به این بانک‌ها بر عهده وزارت اقتصاد است. اما پیگیری درباره ناترازی‌ بانک‌های بخش خصوصی بر عهده بانک مرکزی است. همتی تاکید کرد: فعلا برای هیچ بانکی عملیات گریز اجرا نمی‌شود.
طبق اطلاعات موجود، این آسیب‌پذیری به هکرها اجازه می‌دهد امتیازات موردنظر خود را به دست بیاورند و سپس کدی را روی دستگاه شما اجرا کنند. همچنین فعالیت هکر به‌عنوان یکی از فرایندهای پنهان سامسونگ انجام می‌شود؛ بنابراین هنگام اسکن سیستم به‌راحتی نمی‌توان آن را پیدا کرد. هکرها با اجرای کدهای مدنظر خود روی گوشی شما می‌توانند به اطلاعات شخصی نیز جزئیات حساب بانکی دسترسی پیدا کنند. علاوه‌براین، می‌توان با این روش مکالمات و تصاویر خصوصی شما را ردیابی کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها