جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

کسب و کارهای مجازی باید مالیات بپردازند؟

16 آبان 1403
کسب و کارهای مجازی باید مالیات بپردازند؟

 رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی در نشست خبری که در اتاق اصناف تهران برگزار شد، اعلام کرد: هیچ کسب و کار صنفی معافیت مالیاتی ندارد و صرفاً اصنافی که در حوزه تولید محتوا کار می‌کنند از مالیات معاف هستند که آن هم باید با تاییدیه وزارت ارشاد را داشته باشد.

به گزارش بانک اول وی ادامه داد: تمام کسب و کارهایی که در بستر اینترنت فعالیت می کنند زیر نظر این اتحادیه مجوز دریافت می کنند که شامل همه رسته ها از پوشاک تا طلاست و تنها پزشکان و وکلا از این قاعده مسثتنی هستند.

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی بیان کرد: ساماندهی کسب و کارها در بستر مجازی، رسیدگی به شکایت‌ها، دادرسی، تعامل بین کسب و کارها و حاکمیت از مهمترین اقداماتی است که در این اتحادیه صورت می گیرد.

الفت نسب اضافه کرد: طبق اعلام هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی، اتحادیه کسب و کارهای مجازی، تنها مسئول صدور پروانه برای ارائه‌دهندگان کالا و خدماتی که صفر تا صد کار آنها در فضای مجازی انجام می‌شود.

او  ادامه داد: دارندگان واحد صنفی که به صورت مجازی هم فعالیت می کنند لزومی به دریافت مجوز از تحادیه کسب و کارهای مجازی را ندارند و تنها باید از صنف خود مجوز دریافت کنند که البته ما با اتحادی‌های آنها همکاری لازم را در زمینه فعالیت اعضا در فضای مجازی داریم.

لزوم برگزاری انتخابات برخط برای اتحادیه

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی همچنین با اشاره به نزدیک بودن دور دوم انتخابات این اتحادیه گفت: هفت هزار نفر عضو این اتحادیه هستند و ما خواهان برگزاری انتخابات برخط خود از وزارت صنعت، معدن و تجارت شده‌ایم و معتقدیم به خاطر گستردگی اعضا در کشور باید انتخابات این اتحادیه برخط برگزار شود چرا که در دور اول هم به همین خاطر انخابات اتحادیه به حد نصاب نرسید و کمتر ۵۰۰ نفر در انتخابات شرکت کردند و انتخابات به دور دوم کشیده شد.

الفت نسب ادامه داد: ما در این زمینه بارها درخواست دادیم و رئیس مرکز اصناف نیز در دوره اول اعلام کردند که انتخابات دوره دوم به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد، اما متاسفانه مجددا متوجه شدیم که مرکز اصناف نامه‌ای را ابلاغ کرده است که انتخابات در ۲۰ آبان به‌صورت حضوری خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه همچنان پیگیری‌ها برای برگزاری آنلاین انتخابات انجام می‌شود، افزود: تصور ما این است که با توجه به گستردگی اعضا و مشکلات موجود، مشارکت در این دوره انتخابات حتی کمتر از دوره قبل خواهد بود بنابراین لازم است که مسئولان مساعدت لازم را برای برگزاری انتخابات به صورت آنلاین داشته باشند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها