پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

خبر مهم سازمان اداری استخدامی برای کارمندان/ منتظر این اضافه پرداخت‌ها باشید

20 آبان 1403
خبر مهم سازمان اداری استخدامی برای کارمندان/ منتظر این اضافه پرداخت‌ها باشید

معاون سرمایه ‌انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور مبنای رشد ۲۰ درصدی رفاهیات مستقیم و غیرمستقیم کارکنان دولت را تشریح کرد.

به گزارش بانک اول به نقل از سازمان اداری و استخدامی کشور، «ذبیح‌اله سلمانی» در گفت‌وگویی افزود: تا قبل از سال ۱۴۰۲، کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم به کارمندان دولت، با توجه به ماده (۴۰) قانون الحاق (۱) و همچنین ضوابط اجرایی قانون بودجه سنواتی، تعیین و از سوی دستگاه‌های اجرایی پرداخت می‌شد.

به گفته وی، قانون‌گذار در ماده (۴۰) قانون الحاق (۱) آورده است که اجازه داده می‌شود اعتبارات برنامه خدمات رفاهی کارکنان دولت، مندرج در قوانین بودجه سنواتی برای ارائه تسهیلات رفاهی و تشویق کارکنان و کمک هزینه مسکن به صورت نقدی یا صورت دیگر بر اساس موافقت‌نامه‌ای که با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و یا استان مبادله خواهد شد، استفاده شود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ ، قانون‌گذار در بند (د) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، دولت را مکلف کرد که ضوابط اجرایی برای اعطای مزایای جانبی از قبیل پرداخت‌های مناسبتی، رفاهی، بیمه تکمیلی، هزینه ایاب و ذهاب، حق مسکن را تهیه و به تصویب شورای حقوق و دستمزد برساند.

سلمانی اظهار داشت: دستورالعمل اعطای مزایای جانبی پس از بررسی‌های مختلف و البته بدون توجه به بار مالی آن، در ۲۴ مهرماه پارسال طی بخشنامه معاون اول وقت، به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

معاون سرمایه انسانی اداری و استخدامی کشور گفت: متاسفانه به دلیل عدم تامین بار مالی آن، اقلامی که تحت عنوان حق مسکن، پرداخت مناسبتی و نظایر آن‌ها پیش‌بینی شده بود، پرداخت نشد و نارضایتی‌های زیادی را در بین کارمندان دولت به بار آورد.

وی گفت: در سال ۱۴۰۳ در قانون بودجه سال جاری، این حکم تنفیذ نشد و در ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری مصوب ۱۶ اردیبهشت ماه امسال نیز حکمی برای خدمات رفاهی شاغلین، پیش‌بینی نشد و صرفا در تبصره (۲) ماده (۴) آن مقرر شد دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در حدود تکالیف قانونی نسبت به ارائه امکانات و کمک‌های رفاهی به بازنشستگان و مستمری پیگیران خود در چارچوب موافق‌نامه اقدام کنند.

سلمانی افزود: از این رو مقرر شد، دستورالعمل کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل، با هماهنگی و همکاری سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور تهیه و به عنوان الحاقیه و اصلاحیه ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به تصویب هیات وزیران برسد که در ۱۶ آبان ماه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: با توجه به منابع بودجه کل کشور، در مصوبه پیشنهادی کمک هزینه غذای روزانه ۳۶ هزار تومان، کمک هزینه ایاب و ذهاب در تهران ۳۶۰ هزار تومان و در شهر های بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۲۴۰ هزار تومان، کمک هزینه مهدکودک و نظایر آن ۳۵۰ هزار تومان برای فرزند زیر شش سال، (با ۲۰٪ رشد) نسبت به سال گذشته تهیه شد و همچنین کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم مطابق با موافقت‌نامه مبادله شده با سازمان برنامه و بودجه قابل پرداخت است.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی افزود: بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های دولتی نیز با حداکثر ۲۰ درصد رشد نسبت به عملکرد بودجه سال ۱۴۰۲ مشمول مصوبه مذکور هستند و پرداخت کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم شامل کارکنان قرارداد کار معین، ساعتی و مشمولان ماده (۱۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (کارکنان کارگری) هم می‌شود و دستگاه‌های اجرایی مجاز هستند با رعایت مفاد موافقت‌نامه خود اقدام کنند.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند، امکانات و خدمات رفاهی به بازنشستگان خود در سقف اعتبارات ابلاغی را اقدام کنند./خبرانلاین

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها