پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

چرا دو بار پول بیمه در قبوض برق می‌دهیم؟

29 آبان 1403
چرا دو بار پول بیمه در قبوض برق می‌دهیم؟

به گفته مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر، یکی از پرداخت‌های بیمه در قبوض برق مربوط به "خسارت مشترکین" و دومین پرداخت مربوط به "بیمه همگانی" است که مورد اول ۳۰۰ تومان برای هر واحد مسکونی در هر ماه و مورد دوم ۱۵ هزار تومان به ازای هر اشتراک است.

به گزارش  بانک اول  عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر اظهار داشت: ما دو نوع بیمه «خسارت مشترکین» و «بیمه همگانی» در قبوض برق داریم.

وی افزود: بیمه حوادث و خسارت مشترکین از سال 1390 در قبوض برق درج شده و براساس آخرین مستندات قانون الحاق 2 در سال 96 هم که در ماده 12 آمده و تاکید کرده بابت خسارتهای مالی و جانی ناشی از آتش‌سوزی، انفجار و مسمومیت که منشا آن برق یا گاز باشد خساراتی پرداخت می‌شود و در قبوض برق رقم‌هایی درج خواهد شد که پس از دریافت و وصول در اختیار شرکت بیمه‌گر قرار گرفته تا از این محل بتواند خسارتها را به مشترکان پرداخت کند که در سال 1403 بیمه دانا مسوول پرداخت خسارتها است.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر خاطرنشان کرد: در سال 1402 به ازای هر واحد مسکونی مبلغ مندرج شده در قبض 200 تومان بود که در سال 1403 این مبلغ به 300 تومان برای هر واحد مسکونی افزایش یافت و به ازای هر واحد تجاری نیز 3 هزار تومان در نظر گرفته شده است. 

وی ادامه داد: حدود 400 پرونده دارای نقص مدرک داریم که پس از تکمیل شدن نزدیک به 150 میلیارد تومان برآورد اولیه شده، همچنین بیمه دانا از مهرماه شروع به پرداخت کرده و در این میان قریب به 30 میلیارد تومان پرونده‌هایی هستند که در حال بررسی بوده که امیدواریم تا پایان بهمن ماه تمامی پرداختهای سال 1403 به روز شود. 

یاقوتی در خصوص درج بیمه همگانی در قبوض برق گفت: براساس قانونی که منجر به تاسیس صندوق بیمه همگانی شد این صندوق وظیفه دارد به خسارتهایی که ناشی از بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله و را.. در بر می‌گیرد، به مشترکان خانگی که دچار این بلایا می‌شوند مبلغ 100 میلیون تومان کمک بلاعوض داده شود و در این میان شرکت توانیر صرفا مطابق با دستورالعمل اجرایی قانون که از سال 1400 جاری هست موظف است مبلغی که در قبض برق درج شده را وصول و آن را نزد خزانه‌داری کل برای پرداخت به صندوق بیمه ارسال کند.

وی افزود: صندوق بیمه همگانی براساس اطلاعات داده شده در سایت آنها تاکنون 4065 مورد خسارت را پرداخت کرده و براساس قانون، در سال اول اجرا، 10 درصد از آورده را مشترکان پرداخت می‌کنند و 90 درصد را دولت و طی سالهای آینده این سهم تغییر می‌کند و در پایان 9 سال سهم مشترکان 90 درصد و سهم دولت به 10 درصد کاهش پیدا می‌کند. 

مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر با بیان اینکه "در سال 1403 پیش‌بینی شده درآمد صندوق برابر 10 هزار میلیارد تومان باشد که 3 هزار میلیارد تومان در قبوض برق درج شده و 7 هزار میلیارد تومان کمکهایی است که دولت به صندوق پرداخت می‌کند"، گفت: در این میان صنعت برق صرفا موظف است مبلغ 90 هزار تومان که به ازای هر انشعاب است را از مشترکین طی 6 قبض و در طول یک سال که هر قبض 15 هزار تومان را شامل می‌شود جمع‌آوری کرده و به خزانه‌داری کل پرداخت و از آنجا به صندوق بیمه همگانی واریز ‌شود./تسنیم

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها