چهارشنبه, 14 آذر 1403 2024,December

کودک باهوش میخواهید؟ این 6 سوال را از او بپرسید

14 آذر 1403
کودک باهوش میخواهید؟ این 6 سوال را از او بپرسید

والدین می‌توانند با پرسیدن شش سوال روزانه معنادار، پیوندهای خود را با فرزندان عمیق‌تر کرده و هوش هیجانی آن‌ها را تقویت کنند.

به گزارش بانک اول هیجان‌انگیزترین یا شادترین لحظه امروزت چه بوده؟ برجسته کردن تجربیات مثبت، به کودک شما کمک می‌کند تا روی چیزهای خوب زندگی تمرکز کند. خواه یک فعالیت سرگرم کننده، یک موفقیت یا یک لحظه خنده و شادی باشد، این سوال قدردان بودن را تقویت کرده و به شما بینشی در مورد آنچه فرزندتان را خوشحال می‌کند، می‌دهد.

والدین می‌توانند با پرسیدن شش سوال روزانه معنادار، پیوندهای خود را با فرزندان عمیق‌تر کرده و هوش هیجانی آن‌ها را تقویت کنند. با پرسیدن این سوالات روزانه، محیطی ایجاد می‌کنید که فرزندتان احساس کند شنیده می‌شود، دوستش دارید و مورد حمایت قرار می‌گیرد. این مکالمات لازم نیست طولانی باشند - گاهی اوقات حتی یک گپ کوتاه می‌تواند تأثیری ماندگار داشته باشد.

مراقبت از کودک تنها یکی از جنبه‌های فرزندپروری است. دیگری شامل ایجاد پیوندهای عاطفی عمیق و هدایت آنها در تبدیل شدن به بزرگسالانی مهربان و مطمئن است. والدین می‌توانند رابطه قوی‌تری با فرزندان خود ایجاد کنند، گفتگوهای معناداری داشته باشند و با پرسیدن هر روز سؤالات معنادار از آنها بینشی نسبت به دنیای درونی‌شان کسب کنند. در اینجا شش سوال منحصر به فرد و قدرتمند وجود دارد که هر والدی باید روزانه از فرزند خود بپرسد تا هوش هیجانی و درک متقابل را تقویت کند.

1-یک کار مهربانانه که امروز برای کسی انجام دادی چیست؟

آموزش مهربانی با شناخت و تقدیر از اعمال کوچک سخاوتمندانه آغاز می‌شود. با پرسیدن این پرسش، والدین به بچه‌ها الهام می‌دهند که رفتارشان را در نظر بگیرند و از کمک کردن به دیگران احساس رضایت کنند. همچنین، می‌تواند افراد را ترغیب کند که به طور مداوم دلسوزی و همدلی را تمرین کنند.

2-امروز چه چیز جدیدی کشف کردی یا برایت جالب بود؟

کودکان روز خود را صرف کنجکاوی و جستجو می‌کنند زیرا به طور طبیعی کنجکاو هستند. خواه این مساله جالبی باشد که در مدرسه کشف کرده‌اند، ایده خاصی به ذهن‌شان رسیده، یا متوجه چیزی شده‌اند، این سوال از بچه‌ها دعوت می‌کند تا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. این شما را در رشد فکری آنها فعال نگه می‌دارد و عشق آنها به یادگیری را گسترش می‌دهد.

3-یا امروز چیزی تو را متحیر کرده یا باعث ناراحتی‌ات شده؟

ایجاد یک فضای امن برای کودک برای بیان تلاش و مبارزه در زندگی بسیار مهم است. این سوال به آن‌ها اجازه می‌دهد تا در مورد چیزهایی که در طول روز آنها را آزار می‌دهد، صحبت کنند، خواه یک لحظه سخت با دوستان باشد یا چالشی که با آن روبرو شده‌اند. گوش دادن با دقت می‌تواند به آنها کمک کند احساس حمایت کنند و به آنها یاد می‌دهد که چگونه احساسات دشوار را پردازش کنند.

4-هیجان‌انگیزترین یا شادترین لحظه امروزت چه بوده؟

برجسته کردن تجربیات مثبت به کودک شما کمک می‌کند تا روی چیزهای خوب زندگی تمرکز کند. خواه یک فعالیت سرگرم کننده، یک موفقیت یا یک لحظه خنده و شادی باشد، این سوال قدردان بودن را تقویت کرده و به شما بینشی در مورد آنچه فرزندتان را خوشحال می‌کند، می‌دهد.

5-امروز چه چیزی باعث خنده‌ات شد؟

خنده پنجره‌ای به قلب کودک است. با پرسیدن این موضوع، نه تنها فرزندتان را تشویق می‌کنید که لحظات شادی را تجربه کند، بلکه به چیزهایی که برایش سرگرم‌ کننده است نیز علاقه نشان می‌دهید. این یک راه عالی برای آوردن حس مثبت و سبکی برای مکالمه شما با فرزندتان است.

6-اگر بتوانی یک چیز را در مورد امروز تغییر دهی، آن چیست؟

کودک می‌تواند از این سوال برای ارزیابی انتقادی روز خود و در نظر گرفتن زمینه‌های رشد استفاده کند. این سوال و ذهنیت، به آنها کمک می‌کند تا توانایی‌های حل مسئله خود را توسعه دهند و به آنها اعتماد به نفس می‌دهد تا با ابتکار عمل در روز بعد روبرو شوند. همچنین به والدین کمک می‌کند تا اهداف یا ناامیدی‌های فرزند را درک کنند.

اخبار مرتبط
این عیدی می‌تواند به صورت هدایای نقدی، هدایای تبلیغاتی یا حتی برگزاری جشن‌های کوچک در محیط کار ارائه شود. این اقدام نه تنها حس قدردانی و ارزشمندی را به کارکنان منتقل می‌کند، بلکه موجب تقویت روحیه و انگیزه آنها نیز می‌گردد.
علاءالدین رفیع زاده در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، گفت: سامانه‌ای راه‌اندازی کردیم و کلیه دستگاه‌ها تا آخر آذر فرصت دارند اطلاعات کلیه کارکنان شرکتی‌شان را وارد این سامانه کنند. با پایان این مهلت ما بر اساس تحلیل‌های کارشناسی در این باره تصمیم‌گیری می‌کنیم. وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم اتفاقات خوبی بیفتد.
در دنیای امروز، دستگاه‌های هوشمند به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل‌ شده‌اند که هم ابزارهای ارتباطی و هم حاوی اطلاعات بسیار حساس هستند؛ این اطلاعات شامل پیام‌ها، عکس‌ها، اطلاعات مالی، برنامه‌های کاری و سایر داده‌های مهم بوده و استفاده از این دستگاه‌ها نیازمند توجه به امنیت و حفظ حریم خصوصی است.
طبق این مصوبه، در سال ۱۴۰۴ نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده موضوع ماده (۷) و نرخ مالیات بر ارزش افزوده و جریمه موضوع بند ‌‌(ب) ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده به میزان ‌یک ‌واحد درصد به‌عنوان سهم دولت افزایش می‌یابد تا کل نرخ مالیات بر ارزش افزوده برابر (۱۰) واحد درصد گردد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها