چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403 2024,May

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد

24 خرداد 1401
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد

به گزارش بانک اول امین پورذاکری با اعلام این خبر گفت: با تلاش های صورت گرفته از سوی سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و بانک صادرات، مرحله دوم وام 20 میلیون تومانی ازدواج فرزندان بازنشستگان و وظیفه بگیران (همسر بازنشستگان کشوری) این صندوق  (سه شنبه 5 آذرماه) به حساب حقوقی 1500 بازنشسته کشوری واریز و قابل برداشت خواهد بود.

پورذاکری گفت: وام مذکور صرفاً به 1500 نفر از ثبت نام کنندگان در سامانه اینترنتی وام ازدواج در سایت صندوق بازنشستگی کشوری که حداقل حقوق را دریافت می کنند و توانایی بازپرداخت اقساط را دارند، پرداخت خواهد شد.

گفتنی است ثبت نام اینترنتی مرحله اول وام 20 میلیون تومانی ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری و وظیفه بگیران (همسر بازنشستگان کشوری) در اردیبهشت ماه و ثبت نام مرحله دوم آن در تیرماه امسال انجام شد. این وام در مرحله اول به 1000 نفر از واجدین شرایط پرداخت شده بود و در مرحله دوم نیز به 1500 نفر از واجدین شرایط که در سال 1397 یا سه ماه نخست 1398 ازدواج کرده باشند، پرداخت می شود.

اخبار مرتبط
معاون بانک مرکزی با بیان اینکه امسال مدل جدید اعتبار سنجی بانکی علمیاتی می‌شود، گفت: در مدل جدید عوامل جدید مانند محکومیت مالی، جرایم رانندگی، صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود و دیگر مانند روال فعلی رفتار افراد در پرداخت اقساط تسهیلات تنها ملاک رتبه بندی نخواهد بود.
پس از اتمام مهلت ثبت نام، سوابق متقاضیان از جمله مجموع وام‌های دریافتی، بهره‌مندی از سایرتسهیلات، میزان حقوق و راستی آزمایی مدارک ارسالی و اعمال شرایط پیش گفته شده مورد بررسی و اولویت بندی قرار گرفته و بر اساس میزان اعتبار تخصیصی توسط بانک عامل، «واجدین شرایط» تعیین و اسامی در سامانه اعلام می‌شود.
مهرداد بذرپاش با یادآوری افزایش وام مسکن شهری به ۵۵۰ و روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد:‌ نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است. وی با بیان این‌که سال گذشته تسهیلات بانکی در بافت فرسوده با ضعف روبه‌رو بود، ادامه داد:‌ تلاش می‌کنیم این تسهیلات با افزایش مواجه شود و در کنار تسهیلات شهرسازانه، تسهیلات مالی قرار بگیرد.
وی با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها