پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

آینده پرداخت موبایلی با سامانه‌های تشخیص چهره

24 خرداد 1401
آینده پرداخت موبایلی با سامانه‌های تشخیص چهره

به گزارش بانک اول گزارشی که اخیراً  توسط جونیپر ریسرچ (Juniper Research) منتشر شده نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۲۴، سرویس تشخیص چهره توسط ۸۰۰ میلیون دستگاه تلفن همراه ارائه خواهد شد که این میزان در سال ۲۰۱۹، ۹۶ میلیون تخمین زده شده بود.

 

جیمز موار (James Moar) تحلیل‌گر جونیور ریسرچ عنوان کرده که «ما معتقدیم که استفاده از تشخیص چهره به دلیل سهولت استفاده، رشد قابل توجهی خواهد داشت.» در حالی که برخی از اشکال تشخیص چهره (مانند شناسه چهره اپل یا Face ID)، سخت‌افزارهایی هم برای امنیت بیش‌تر ارائه می‌دهند و برخی قادر به استفاده از نرم‌افزار به تنهایی هستند. به این معنی که آن‌ها می‌توانند در هر تلفن همراه هوشمندی که دارای دوربین سلفی باشد مورد استفاده قرار گیرند.

 

همچنین این گزارش نشان می‌دهد که امسال نرم‌افزارها به عنوان روش اصلی تکنولوژی بیومتریک باقی می‌مانند و در حدود ۱.۳ میلیارد دستگاه تلفن همراه از تشخیص چهره بر مبنای نرم‌افزار استفاده می‌کنند.

 

جونیپر هم‌چنین اضافه کرده که پیشرفت‌های شرکت‌هایی مانند مسترکارت و آی پرو (iProov) برای توسعه‌ی تشخیص چهره به اندازه ای قوی بوده که برای پرداخت‌ها و دیگر نیازهای احراز هویت کافی است.

 

موار گفت: البته محدودیت‌هایی در سراسر جهان برای استفاده از سخت‌افزار تشخیص چهره در تلفن‌های همراه هوشمند و ATMها وجود دارد.

 

او گفت: به دلیل این که موفقیت این تکنولوژی وابسته به حضور دائمی آن در تلفن‌های همراه است، احتمالا موفقیت بیش‌تری در مقابل ATMها کسب می‌کند، چون ATM برای نصب این سامانه به یک سخت‌افزار اضافه هم نیاز دارد.

 

همچنین این گزارش نشان می‌دهد که در حدود ۴.۶ میلیارد تلفن همراه هوشمند دارای روش‌های متنوع احراز هویت با اثرانگشت هستند. با این حال علیرغم این دسترسی گسترده، استفاده از آن‌ها برای پرداخت کم‌تر محتمل است.

 

همچنین در این گزارش اعلام شده که ۶۰ درصد از پرداخت‌های با احراز هویت بیومتریک برای خرید از راه دور یا تراکنش‌های تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ترجمه از mobilepaymentstoday

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها