به گزارش بانک اول، «محمدرضا حسین زاده» امروز (چهارشنبه) در نشست خبری طرح نشان اعتباری، با تشریح اقدامات انجام شده برای آماده سازی زیرساخت خدمات غیر حضوری، اظهار داشت: به دلیل گسترش خدمات غیرحضوری، بانک ملی در حال کاهش شعب حضوری خود است. این در حالی است که میزان خدمات بانک افزایش قابل توجهی داشته و در حال حاضر روزانه حدود ۷۰ میلیون تراکنش در این بانک صورت میگیرد.
وی خاطر نشان کرد: در این شرایط، برنامه بانک ملی علاوه بر پوشش کامل تمام خدمات بانکی به صورت آنلاین، تجهیز واحد های بانکی بدون کارمند یا واحدهای «ملی پلاس» است.
حسین زاده با اشاره به سامانه های متعدد این بانک در جهت غیر حضوری سازی خدمات بانکی، افزود: در طی فرایند اینترنتی کردن خدمات بانکی موانع زیادی وجود داشت که نیاز بود گام به گام در جهت رفع آنها اقداماتی صورت بگیرد. امضای دیجیتال، سفته دیجیتال، تمبر دیجیتال، برات دیجیتال، گواهی امضا دیجیتال، اعتبارسنجی دیجیتال از جمله مواردی بودند که در قوانین برای آنها پیش بینی وجود نداشت و در این مسیر در بانک ملی تلاش زیادی برای رفع این موانع انجام شد.
عرضه کارت اعتباری دیجیتالی موضوع دیگری بود که حسین زاده به ارائه توضیحاتی در رابطه با آن پرداخت و گفت: هر فردی که سهام عدالت دارد و در سامانه سهام عدالت خود شماره شبای بانک ملی را معرفی کرده باشد، می تواند از کارت اعتباری ۲ تا ۵ میلیون تومانی بانک ملی استفاده کند.
وی با تاکید بر آماده بودن تمامی زیرساخت های اجرای این طرح افزود: در حال حاضر بانک ملی با بیش از چهار هزار فروشگاه در سراسر کشور قراردادهای لازم را تنظیم کرده است و مشتریان بانک می توانند تا سقف اعتبار کارت خود اقدام به خرید از این فروشگاه ها کنند.
وی ادامه داد: چنانچه مشتریانی که از این کارتها اعتباری برای خرید خود استفاده می کنند، پیش از سررسید ماهانه کارت، رقم خرید خود را با بانک تسویه کنند، بانک نه تنها از آنها سودی دریافت نخواهد کرد، بلکه مشمول پاداش های خوش حسابی نیز خواهند شد.
حسین زاده در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص فروش املاک تملیکی بانک ملی نیز توضیح داد: فروش شرکت ها، اموال و املاک مازاد بانکی روندی بسیار پیچیده و دشوار است که با این وجود بانک ملی توانسته طی سال گذشته ۱۰۸ هزار میلیارد ریال از این اموال را به فروش برساند.
وی افزود: گروه توسعه ملی نیز به عنوان یکی از مهمترین زیرمجموعه های بانک ملی از اواخر تیرماه در بازار بورس عرضه شده است و بانک ملی امیدوار است با فروش ۵۰ به علاوه یک درصد سهام آن، مالکیت این گروه نیز خصوصی شود.
در ادامه این نشست «مسعود خاتونی»، معاون فناوری اطلاعات بانک ملی نیز با اشاره به افتتاح طرح نشان اعتباری طی روزهای گذشته، گفت: هم اکنون در یک شعبه فیزیکی بانکی حدود ۱۳۵ خدمت مختلف انجام می گیرد. این در حالی است که پس از افتتاح طرح نشان اعتباری، بانک ملی در تلاش است تا طی سه ماه آینده حداقل ۱۰۰ خدمت بانکی را به صورت کاملا غیر حضوری از طریق «نشان بانک» به مشتریان ارایه دهد.
وی با تاکید بر اینکه بانک ملی به دنبال ارائه تمامی خدمات بانکی به صورت کاملا غیر حضوری است، تاکید کرد: بانک ملی برای ارائه سرویس خدمات غیرحضوری خود مانند نشان بانک، نشان پرداخت و کیف پول بانک ملی، هیچگونه انحصاری برای اپلیکیشن های موجود در بازار ایجاد نخواهد کرد و به زودی مشتریان ما شاهد خواهند بود علاوه بر اپلیکیشن هایی که در حال حاضر سرویس های بانک را پوشش می دهند، سایر اپلیکیشن های پرطرفدار کشور نیز این سرویس ها را پوشش بدهند./ایرنا
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید