به گزارش بانک اول به نقل از ایرنا فرشید گل زاده کرمانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در زاهدان اظهار کرد: از مجموع کل سهام فروشگاههای زنجیره ای رفاه، ۶۲ درصد آن به پنج بانک اختصاص دارد که بانک ملت در بهمن ماه ۱۰ درصد سهم خود معادل ۷۵۰ میلیارد ریال (۷۵ میلیارد تومان) را عرضه کرد و هفته آینده نیز چهار بانک دیگر ۵۲ درصد باقی مانده سهم خود را عرضه می کنند.
وی گفت: هم اینک ۲۳۰ فروشگاه زنجیره ای رفاه با هزار عاملیت فروش در سراسر کشور فعال است که از این تعداد ۱۰ فروشگاه سال گذشته به نسل جدید تبدیل شده و پیش بینی می شود تا پایان امسال ۴۰ فروشگاه دیگر نیز به این لیست افزوده شود.
وی استفاده از فضای فروشگاهی با ارائه متنوع ترین کالاها، عرضه مواد غذایی تازه، بهسازی محیط برای رضایت مشتریان، ارائه کالاهای با کیفیت و قیمت پایین، هرماه عرضه بیش از ۲ هزار قلم کالا با تخفیف ۲۰ تا ۵۰ درصدی، عرضه ۱۰ قلم کالای اساسی با تخفیف های ویژه در روزهای دوشنبه و سه شنبه طلایی و عرضه مستقیم کالا با حذف واسطه را از جمله ویژگی های فروشگاههای زنجیره ای رفاه در کشور ذکر کرد.
عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه گفت: این مجموعه آمادگی دارد در مکان های مورد نظر ارگان ها و نهادها، فروشگاه رفاه راه اندازی کند.
وی با بیان اینکه یکی از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی مدرن شدن و بهینه شدن شبکه توزیع و فروش است گفت: شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه با عرضه ۹۵ درصد کالاهای تولید داخل در زمینه حمایت از تولید و اشتغال گام برداشته است. سه هزار تولید کننده داخلی در تامین کالاهای مورد نیاز فروشگاههای رفاه کشور مشارکت دارند.
وی با بیان اینکه فروشگاه رفاه هم اینک جزو ۱۰۰ شرکت برتر کشور شناخته شده است گفت: در سخت ترین شرایط اقتصادی با برنامه ریزی های صورت گرفته ارزش سهام این فروشگاه در ۲ سال اخیر ۲۷۰ درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه گفت: هم اینک هفت فروشگاه رفاه در سراسر سیستان و بلوچستان فعال است که تلاش داریم این تعداد را به ۱۵ فروشگاه افزایش دهیم.
وی با اشاره به توانمندی های سیستان و بلوچستان در تولید انواع محصولات کشاورزی و صنایع دستی گفت: بر اساس توافق های صورت گرفته با استاندار استان از این پس خرمای سراوان به همراه عسل، گوشت، صنایع دستی و … با برند استان در فروشگاههای رفاه سراسر کشور عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این نهاد سال گذشته ۳۰۰ میلیارد ریال (۳۰ میلیارد تومان) را صرف خرید تجهیزات و امکانات فروشگاههای رفاه کرد گفت: علاوه بر هزینه های صورت گرفته ۲۰۰ میلیارد ریال(۲۰ میلیارد تومان) سود خالص فروشگاههای رفاه در این مدت بوده است.
وی سرمایه اسمی فروشگاههای رفاه را حدود هشت تا ۱۰ هزار میلیارد ریال (۸۰۰ تا هزار میلیارد تومان) ذکر کرد و گفت: امسال بیش از ۶۰ قلم کالا با برند رفاه در فروشگاههای زیر پوشش عرضه می شود.
وی میزان طلب فروشگاههای رفاه را از سازمان ها و ارکان ها بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال (۵۰ میلیارد تومان) ذکر کرد.
هفت فروشگاه رفاه در سیستان و بلوچستان برای استفاده شهروندان فعال است.
سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود.
ترکیب سهامداران شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه شامل: بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران، بانک تجارت، بانک سپه، شهرداری تهران و شهرداری کلانشهرها، مدیریت سرمایهگذاری بانک ملی ایران، سازمان ملی زمین و مسکن، بیمه ایران، بیمه مرکزی، بیمه آسیا، بیمه البرز و در حدود ۲۵ هزار نفر از مردم شریف ایران میباشد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید