به گزارش بانک اول عظیم ثابت، مدیر عامل کارگزاری بانک سپه در گفتگو با تجارتنیوز به توضیح فرایند و مشکل پرداخت پول سهام عدالت برای سهامداران پرداخت.
وی در ابتدا گفت: برای فروش سهام عدالت باید کد ملی، شماره تماس و شماره حساب افراد دقیق باشد و یکی از مشکلات سهام عدالت این است که سامانهای که این اطلاعات را از قبل راستیآزمایی کند وجود ندارد، در برخی از موارد سهامدار درخواست خود را ثبت کرده اما تایید و ثبت نهایی نشده است.
وی افزود: نبود زیرساخت، مطلع نبودن سهامداران و غیرمجاز بودن سهامدار از دیگر مشکلات فروش سهام عدالت است.
ثابت درباره فرایند فروش سهام عدالت در این کارگزاری توضیح داد: از آنجایی که ما کارگزاری فروش سهام عدالت در پنج بانک سپه، قوامین، پست بانک، حکمت و کوثر هستیم بیش از ۱۵ درصد از کل ارزش معاملات سهام عدالت در بورس توسط کارگزاری بانک سپه انجام میشود. حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد از کل سهام عدالتی که درخواست فروش آن به ما داده شده را فروختیم و پول آن را واریز کردهایم و تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد باقی مانده است.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه در خصوص علت واریز نشدن پول سهام عدالت برای برخی از سهامداران عنوان کرد: علت واریز نشدن سهام برخی از افراد شامل اشتباه بودن کد کارگزاری، ثبت سفارش همزمان از کارگزاری دیگر که سبب مبشود درخواست برای ما ارسال نشود، خطا در ارسال، سفارش تکراری و نقص اطلاعات (کد ملی، شماره تلفن و حساب) است.
سهامداران برای حل مشکل خود به کجا مراجعه کنند؟
وی درخصوص حل مشکل مشتریان این کارگزاری گفت: ما تا روز ۲۳ مرداد ماه پیامکی را به مشتریانی که در دریافت پول سهام عدالت مشکل داشتهاند، ارسال کردهایم. این پیامک به شماره تلفن ثبت شده در سامانه ارسال شده و حاوی اطلاعرسانی و راهنمای حل مشکل است.
بنا به گفته عظیم ثابت، همچنین سهامداران میتوانند به سامانه www.sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره ۵۸۳۲۹ (۰۲۱) تماس بگیرند و مشکل خود را پیگیری کنند و همکاران من هم پاسخگو هستند.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه ضمن عذرخواهی از سهامداران گفت: اگر مشتریان این پنج بانک که از طریق بانک سپه اقدام به فروش سهام عدالت خود کردهاند در فروش و واریز سهامشان به مشکل برخوردهاند، متاسف هستیم؛ اما تمام تلاش ما این بوده که مشکلات برطرف شود.
وی افزود: طبق آخرین جلسهای که درباره سهام عدالت در وزارت اقتصاد برگزار شده، قرار است یک سامانه جامع طراحی شود تا سهامداران برای فروش سهامشان ابتدا در آن راستیآزمایی شوند؛ نحوه کار این سامانه به این شکل است که سهامدار با ورود به آن اگر در ثبت درخواست به مشکل برخورد کنند یا نقص اطلاعاتش داشته باشد ابتدا بتواند اطلاعات خود را سریع اصلاح کند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید