به گزارش بانک اول ۹ باور اشتباه در مورد بیماری «کرونا» سبب شدند تا براساس جدیدترین آمارها، بیش از ۳۲ میلیون و ۷۹۲ هزار نفر به کرونا مبتلا شوند و بیش از ۹۹۳ هزار نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست بدهند.
سازمان بهداشت جهانی نیز در مورد افزایش شمار تلفات و قربانیان کرونا به دو میلیون نفر تا زمان کشف واکسن این بیماری هشدار داد.
به گزارش «دیلی میرور»، در حالی که جهان و به ویژه اروپا درهفتههای اخیر با رشد قابل ملاحظه شمار مبتلایان و قربانیان بیماری کرونا مواجه است، ۹ باور اشتباهی که سبب شدند شیوع بیماری کرونا سرعت پیدا کند، عبارتند از:
۱. ماسک زدن بی فایده است: این در حالی است که براساس مطالعات انجام شده در سراسر جهان، ماسکهای جراحی، احتمال ابتلا به کرونا را از طریق تنفس هوای آلوده کاهش میدهند و حتی هرگونه پوشش صورت میتواند تا ۸۰ درصد به اندازه ماسکهای مذکور موثر باشد.
۲. ویروس در حال ضعیف شدن است: این باور اشتباه که برخلاف روند افزایشی شمار مبتلایان و قربانیان کاهش یافته، پس ویروس در حال ضعیف شدن است، نیز نقش مهمی در افزایش سرعت شیوع داشته است.
۳. ویروس کرونا بدتر از ویروس آنفلوآنزا نیست: باید توجه داشت که کُشندگی ویروس «کووید- ۱۹»، ۱۰ برابر ویروس بیماری آنفلوآنزاست.
همچنین میزان آلوده کنندگی آن ۲ برابر است.
۴. کووید-۱۹ هرگز واکسنی نخواهد داشت: از آنجا که برای آنفلوآنزا تاکنون واکسنی کاملا موثر کشف نشده پس کرونا هرگز واکسنی نخواهد داشت.
۵. واکسنهای احتمالی کرونا خطرناک هستند.
۶. ما قبلا مصونیت گلهای داشتیم پس دیگر قرنطینه لازم نیست.
۷. افزایش موارد ابتلا به دلیل افزایش میزان آزمایش است.
۸. جوان ترها کرونا نمیگیرند: اگرچه خطر کرونا برای جوانان کمتر از افراد مسن است، اما هرگز «صفر» نیست.
۹. اینترنت ۵ جی عامل کروناست.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید